Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 20 » Дух хмельничан виявився сильнішим
02:22
Дух хмельничан виявився сильнішим

«Спортлідер-2» (Хмельницький) – МФК «Одеса» – 4:4 (2:0)

Арбітри: Сергій Єщенко (Бровари), Олександр Могилко (Фастів)

Голи: Віталій Монастирський (9), Віталій Атаманюк (18, 40), Дмитро Мартинюк (36) – Олександр Калмацуй (24, 34), Віталій Гавриленко (25), Олексій Моторний (36)

«Спортлідер-2»: 17. Тимощук Богдан, 3. Жаріков Денис, 4. Філь Сергій, 5. Ситник Олег, 6. Малишевський Юрій, 7. Нємий Артур, 8. Рибчинський Назар, 9. Алексейчук Сергій, 11. Шеремета Руслан, 12. Атаманюк Віталій, 13. Грищук Денис, 14. Іщук Євген, 15. Мартинюк Дмитро, 16. Монастирський Віталій

Головний тренер: Вадим Рефель

МФК «Одеса»: 12. Чумак Микола, 3. Можеренков Володимир, 5. Моторний Олексій, 7. Швидкий Максим, 8. Свиридов Євген, 11. Горбач Євген, 15. Гавриленко Віталій, 17. Гавенко Євген, 18. Єрьомін Олег, 19. Рудаков Олег, 24. Коваленко Сергій, 28. Калмацуй Олександр

У грі 9-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги у Хмельницький завітав один із лідерів – МФК «Одеса». Забігаючи наперед відзначу, що «Спортлідер-2» провів хороший поєдинок, і сповна порадував численних глядачів, які прийшли в цей день підтримати команду.

Перший небезпечний момент в грі створили гості. Гавенко потужним ударом з розвороту у нижній кут змусив Тимощука демонструвати свої голкіперські здібності. Врятував команду страж воріт «Спортлідера-2» в епізоді, коли парирував «мертвий м’яч» після удару Гавриленка у «дев’ятку» воріт. В наступній атаці хмельничани могли відкривати рахунок. Сергій Філь в красивому стилі обіграв двох опонентів, і відпасував на Шеремету. Капітан «Спортлідера-2» вдотик пробивав у верхній кут, але його удар прийняла на себе стійка. А на 9-ій хвилині «лідери» відкрили рахунок у матчі. Нємий віддав передачу на дальню стійку, Віталій Монастирський головою вразив праву «дев’ятку» – 1:0. Відразу гості могли відновити паритет. Рудаков обіграв Мартинюка і потужно бив у нижній кут, проте впевнено зіграв у рамці воріт Тимощук. Повинен був забивати Філь, однак не зміг реалізувати вихід сам-на-сам із Чумаком. Перед перервою підопічні Вадима Рефеля збільшили перевагу у рахунку. Це Віталій Атаманюк виявився першим на добиванні після чудового удару у виконанні Нємого – 2:0. За такого рахунку команди пішли відпочивати.

Другий тайм подарував вболівальникам справжнє видовище. Третій гол міг забивати Шеремета, але капітан хмельничан не реалізував вихід на побачення із стражем воріт МФК «Одеси». І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Після розіграшу кутового Калмацуй зльоту пробив у праву «шістку» воріт без шансів для Тимощука – 2:1. Після цього м’яч у воротарському майданчику знайшов руку Руслана Шеремети. Арбітр не вагаючись вказав «на позначку». Вирок взявся виконувати Віталій Гавриленко, і точним ударом в правий нижній кут відновив паритет у зустрічі – 2:2. Небезпечних ударів завдавали Можеренков та Гавенко, проте на висоті був Тимощук, раз за разом рятуючи команду. Потім дві чудові нагоди для взяття воріт мав Артур Нємий. Спочатку його удар у ліву «дев’ятку» воріт прийняла на себе стійка. Через декілька миттєвостей «сімка» хмельничан вийшов сам-на-сам із голкіпером і холоднокровно бив у праву «шістку», проте страж воріт одеситів в неймовірному стрибку врятував свою команду. Пристрасті на майданчику розпалювалися ще більше, і «лідери» перевещили допустимий ліміт фолів. 10-ти метровий взявся пробивати Калмацуй, і ударом по центру не залишив шансів Тимощуку – 2:3. Кінцівка матчу вийшла дуже напруженою. Дмитро Мартинюк блискучим ударом з дальньої дистанції у праву «шістку» змусив капітулювати Чумака – 3:3. Не встигли господарі відсвяткувати взяття воріт суперника, як вже були змушені розводити з центру поля. Рудаков прострілив на ближню стійку, де Моторний вдотик переправив сферу в правий верхній кут – 3:4. Хмельничани, окрилені підтримкою глядачів, кинулися усіма силами відіграватися. І на останній хвилині змогли зрівняти рахунок! Атаманюк пробив головою під поперечину воріт після хорошої передачі від Нємого – 4:4.

Наступний матч підопічні Вадима Рефеля проведуть на виїзді. 26-ого січня вони завітають у Рівне, де зустрінуться з місцевим «Кардиналом-2-ДЮСШ-4».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/3748.html

Просмотров: 542 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz