Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 15 » Друга поразка поспіль
00:18
Друга поразка поспіль

Загалом гра проходила за переваги гостей, хоча господарі і більше контролювали м’яч. Залізничники дуже грамотно тактично побудували гру і отримали з цього дивіденди у вигляді 7 забитих м’ячів. Натомість господарі часто помилялися при передачах, м’яч не завжди знаходив партнера по команді. Відчувалося, що місячна перерва явно пішла не на користь МФК «Кардинал-Рівне». У їхній грі не було тієї впевненості, яка спостерігалася в стартових іграх. Можливо на гру команди дещо вплинула відсутність головного стража воріт Віталія Дєнюжкіна, який після червоної картки, отриманої в попередній грі, пропускав звітний матч.

 

У дебюті матчу команди придивлялися одна до одної, а перший небезпечний момент створили господарі, але удар капітана рівнян Паршикова бажав би бути більш точнішим, аналогічними були й удари Волянюка та Піддубного. У той же час, коли рівняни більше контролювали м’яч, але зиску з цього не мали, гості поступово освоїлися і перейшли до контрдій. Першим до воріт Чемериса пристрілювався Кисельов, але удар прийшовся вище воріт.

 

Після першого дзвіночка біля воріт рівнян, харків’янам таки вдалося відкрити рахунок. На 5-й хвилині після грубої помилки господарів Журба буквально з метра розстріляв ворота «Кардиналу-Рівне».

 

Підбадьорені забитим голом залізничники на деякий час притисли господарів до їхніх воріт. У цей час Павлу Чемерису були непереливки, але йому таки вдалося відбити небезпечні удари у виконанні Дмитра Клочка, Віталія Кісєльова. Проте на 9-й хвилині і Павло виявився безсилим. Журба отримав м’яч на правому фланзі, Чемерис, намагаючись завадити залізничнику, кинувся на перехоплення, але Сергій вправно обробив м’яч і відправив його у порожні ворота – 0:2.

 

Наступний небезпечний момент виник біля воріт Чемериса на 13-й хвилині. У сутолоці в воротарському майданчику МФК «Кардинал-Рівне» найкраще зорієнтувався Федорченко, який обіграв воротаря і закотив м’яч у порожні ворота. За 6 хвилин до закінчення тайму залізничники заробили п’ятий фол, але до шостого справа так і не дійшла. Кінцівка тайму пройшла в рівній боротьбі, запам’ятався хіба що момент на 15-й хвилині, коли Чемерис ціною жовтої картки ліквідував загрозу своїм воротам.

 

Після перерви картина гри не змінилася. Рівняни більше володіли м’ячем, але територіальну перевагу ніяк не могли втілити в голи, а ось гості навпаки доволі гостро контратакували. Після розіграшу кутового м’яч знайшов у воротарському майданчику Журбу, і Сергій ударом у правий верхній кут провів свій третій м’яч – 0:4.

 

Після цього голу стало зрозуміло, що рівнянам навряд чи вдасться змінити хід поєдинку, що і підтвердили подальші події. На 24-й хвилині головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» замінив Чемериса п’ятим польовим гравцем – Піддубним. Але цей хід дивідендів не приніс. Довгий розіграш м’яча, з намаганням вивести когось із партнерів на ударну позицію, успіху не приносив, натомість в одному з епізодів передачу Танського в центрі майданчика перехопив невгамовний Журба і чітко відправив м’яч у порожні ворота господарів, зробивши таким чином покер - 0:5!

 

Після цього Чемерис знову повернувся у ворота, а тренер рівнян більше до експериментів не вдавався. До закінчення гри «Локомотив» провів ще два м’ячі, на що рівняни відповіли голом Волянюка. На заключній хвилині гри м’яч у центрі майданчика знайшов руку харків’янина, як виявилося це був шостий фол, і суддя не вагаючись призначив десятиметровий, який чітко реалізував Михайло Волянюк. Отже друга поспіль поразка рівнян з великим рахунком на цей раз – 1:7.

 

Склади команд:

«Кардинал-Рівне»: Чемерис – Данилюк, Танський, Басич, Сондак, Когут – Паршиков, Піддубний, Волянюк, Волох, Чеботарьов, Дармовіс

«Локомотив»: Литвиненко - Одегов, Д.Клочко, Журба, Д.Сорокін - Білоцерківець, Корнійчук, А.Сорокін, Кісєльов - Федорченко, Берлізєв

Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Король (Донецьк)

Голи:Волянюк (40) - Журба (5, 8, 22, 26), Федорченко (13, 34), А.Сорокин (37)

Попередження: Чемерис (15)


ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=343&translit=druga-porazka-pospil

Просмотров: 756 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz