Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 15 » Довгоочікувана перемога
00:07
Довгоочікувана перемога

Обидві команди знаходяться у низу турнірної таблиці. «Контингенту» ще не вдалось набрати бодай очко у цьому чемпіонаті. А «Кардинал» їх мав тільки чотири. Тому обидві команди хотіли будь-що виграти.

Звітний поєдинок показав, яка велика різниця між «Кардиналом» і «Контингентом». Із такою грою, яку демонстрував житомирський клуб, вони мабуть і у першій лізі пасли задніх. До Львова головний тренер «Контингенту» Юрій Воловень привіз лише сімох польових гравців. Один із лідерів команди Киришун змушений був відпочивати через дискваліфікацію.

«Кардинал» відразу зрозумів, що таку команду потрібно перемагати, і замкнув гостей на їхній частині майданчика. Масовані атаки і довгі розіграші м’яча принесли свій результат. На 5-й хвилині Кольцун віддав передачу на Волянюка і найкращий бомбардир «Кардиналу» і гравець збірної України забив перший гол. Пройшло дві хвилини і Сондак забив другий м’яч. Володимир зіграв у стінку із Когутом і з лінії штрафного майданчика розстріляв воротаря.

Після другого пропущеного голу гості трохи прийшли в себе і огризнулись. Триходівка Піхоцький – Мухін – Доманський завершилась тим, що останній не зміг переправити м’яч у ворота з двох метрів. Далі розпочалась гольова трихвилинка. Спочатку Сондак з другої спроби розстріляв воротаря. Відразу гості один гол сквитали. Це найдосвідченіший гравець гостей Піхоцький прострілив із лівого флангу, а Ковальов замкнув його передачу. Але ще хвилина і львів’яни відновлюють статус-кво. Цього разу Кольцун після навісу з кутового добре приклався до м’яча і той затріпотів у сітці. Ще дві хвилини – і рахунок 5:1. Вихід 3 в 1 використав Басич з передачі Волянюка. І це ще не все. Львів’яни могли забивати ще не раз у першому таймі. Багряк змарнував вихід 2 в 1, а Танський трохи не влучив у дальній кут.

У другому таймі картина трохи змінилась. Чи то житомирці добавили у грі, чи то просто «Кардинал» збавив оберти, бо рахунок цього дозволяв, але вже не було видно такої великої переваги однієї із команд. У «Контингента» почало виникати більше моментів для взяття воріт. Так Мухін і Доманський не використали виходи один на один із воротарем. Дригус також не зміг переграти Жезла. А от «Кардинал» забив. Ще й як... Багряк створив справжнє футбольне диво. Після навісу від Кудінова Багряк пробив ударом в падінні через себе. Давно не бачив таких ефектних голів.

Через хвилину ще один ефектний гол влетів у сітку, але цього разу воріт «Кардиналу». Доманський класно пробив зі штрафного точно у праву дев’ятку воріт. Але цей гол нічого не змінив, все було й так зрозуміло. На 37-ій хвилині у «Контингента» вийшов п’ятий польовий, але жодній команді забити не вдалось.

 

«Кардинал» (Львів) – «Контингент» (Житомир) – 6:2 (5:1)

 

«Кардинал»: Жезло (Русецький, 29) – Сондак, Когут, Кудінов, Багряк – Танський, Волянюк, Когут, Басич – Лаба.

«Контингент»: Проценко (Сорокін, 21) – Мухін, Коваль, Доманський, Піхоцький – Дригус, Федорченко, Ковальов.

Арбітри: Король (Донецьк), Банасько (Фастів)

Голи: Волянюк (5), Сондак (7, 11), Кольцун (13), Басич (15), Багряк (28) – Ковальов (12), Доманський (29)

Попередження: Лаба (37) – Доманський (10)


ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=220&translit=dovgoochikuvana-peremoga

 

Просмотров: 752 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz