Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 20 » Дмитро Михайленко: «Прагну грати в збірній України»
00:21
Дмитро Михайленко: «Прагну грати в збірній України»
П’ятірка» хмельничан у інтерв’ю клубній прес-службі розповів про власні враження від гри з «Локомотивом», а також поділився думками стосовно майбутнього матчу проти івано-франківського «Урагану»

-Дмитре, які твої враження від гри проти харківського «Локомотива»?

-Враження приємні. Вдалося нарешті забити перший гол в Екстра-лізі. Хотіли перемогти, і у нашої команди було все для того, щоб це зробити. Але втратили концентрацію на останніх хвилинах, і так вийшло, що припустились помилок. Така команда як «Локомотив» їх не вибачає, і рахунок 4:2 на користь «залізничників» є цілком справедливим.

-Що відчував, коли забив свій перший гол в Екстра-лізі?

-Емоції переповнювали. Забитий перший гол в Екстра-лізі для мене є дуже серйозним показником, тим більше, що забив такій команді як «Локомотив», а до того, ще й на їх домашньому майданчику. Було дуже приємно.

-Які в тебе думки стосовно завтрашнього матчу проти івано-франківського «Урагану»?

-Я думаю, що перш за все, самовіддача нашої команди буде на високому рівні, і впевнений, що ми дамо серйозний бій «Урагану» в рідних стінах перед власними вболівальниками.

-Ти один з небагатьох у команді, хто пройшов із ФК «Спортлідер+» весь шлях всеукраїнських змагань. Що ти відчуваєш, коли виступаєш у головному футзальному турнірі країни?

-Відчуваю велику гордість. Мені приємно, що дали шанс, і буду робити все для того, щоб реалізувати себе на цьому рівні.

-Дмитре, ти раніше отримував виклик до лав молодіжної збірної, але так і не зіграв за неї жодного матчу. Чи прагнеш ти в перспективі пробитися не лише в молодіжну, а й в головну команду країни? Як ти будеш цього досягати?

-Перш за все планую цього досягти свою роботою на тренуваннях, та й поза ним. Звісно, цілі поставлені, я буду йти до них. Буду працювати, і думаю, що тренери оцінять мою роботу. Прагну грати в збірній України.

-Наостанок, твої побажання вболівальникам клубу…

-Вболівальникам хочеться виразити велику подяку. Дуже приємно, коли збирається повний зал, і вони нас підтримують. Будемо радувати їх своєю грою, самовіддачею та перемогами.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4257.html

Просмотров: 474 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz