Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 26 » Денис Овсянніков: На увесь матч забракло емоцій
12:18
Денис Овсянніков: На увесь матч забракло емоцій
Національна збірна України з футзалу, попри поразку у повторному матчі від збірної Угорщини з рахунком 4:5, завдяки домашній перемозі у Харкові (2:1), пробилася до фінальної частини чемпіонату Європи, що наступного року пройде у Бельгії.

Гравець «Енергії» Денис Овсянніков поділився враження від повторного матчу плей-офф в Угорщині. Нагадаємо, саме Денис став автором останнього четвертого гола у ворота команди Сіто Рівери.

"В Угорщині важко було перш за все було у психологічному плані, - каже Денис Овсянніков. - У залі, в якому ми грали повторний матч, трибуни розташовані дуже близько до ігрового майданчика. Зважаючи на гучну підтримку господарів, партнерів по команді не було чути взагалі. Уявіть собі, на відстані двох метрів один від одного не було чути, що говорить чи підказує партнер чи тренер. Угорці вболівають дуже класно, тут потрібно віддати їм належне.

Вважаю, що хлопці молодці, що до останньої секунди були впевнені у тому, що саме ми вийдемо на чемпіонат Європи. Незважаючи на те, що пропустили першими, у цій грі ми були єдиною командою. Переломним моментом у матчі вважаю вилучення нашого гравця Андрія Сімки, після чого ми у меншості забили другий гол. Цей м'яч дещо змінив нашу тактику, оскільки супернику довелося забивати три м’ячі.

Кінцівка матчу вийшла валідольною. Не сказав би, що ми розслабилися, однак дуже багато емоцій віддали на наші забиті чотири голи. Нам не вдалося спокійно довести матч до перемоги. Вважаю, коли ми забили четвертий гол, підсіли емоційно. Це і стало головною причиною у тому, що ми не перемогли. У моральному та емоційному план цей матч був дуже важким.  

У грі збірної Угорщини відчувався почерк тренера Сіто Рієри. Коли грали з румунами два роки тому (Сіто Рієра був головним тренером збірної Румунії – Авт.), вони грали у такий же футзал. Цей тренер вміє поставити гру з п’ятим польовим гравцем, проти якої не так просто знайти якусь протидію. Попри це, ми змогли перебороти суперника і пройти далі.

При рахунку 5:4 на користь угорців мандражу не було, однак були переживання за результат. Вважаю, що цій грі важливу роль зіграло те, що ми були однією командою. У підсумку це і дало результат. На Євро їдемо ми, а не угорці.

Попри шалену підтримку угорських вболівальників, відчувалася і підтримка наших глядачів. Скидаю перед ними капелюха. Хочу їх запевнити, що їх було чути. Також дякую усім тим, хто нас підтримував біля екранів телевізорів та поза ним".

Прес-служба СК «Енергії»

Просмотров: 465 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz