Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 21 » Чим серйозніший суперник, тим краще «Тайму»
10:51
Чим серйозніший суперник, тим краще «Тайму»
Після невиразної домашньої перемоги над «скромним» ЛТК, «червоно-чорні» у гостях декласували одного із претендентів на нагороди чемпіонату – «Єнакієвець».

«Тайм» не став витрачати час на «розвідку» й пішов в наступ відразу після стартової сирени. Особливо настирливим був Олександр Бондар, який раз-по-раз «розстрілював» ворота Власенка. Близьким до успіху був Овсянніков, який на 4-й хвилині поцілив в штангу. На 7-й хвилині гості таки змусили господарів витягати м’яч зі сітки власних воріт – свого врешті домігся Олександр Бондар – 0:1. На 11-й хвилині після прострілу Легчанова вдруге у сітку воріт «Єнакієвця» шкіряну кулю переправив Кондратюк – 0:2. Через 5 хвилин відзначився сам Легчанов. Валерій забив гол зі штрафного – 0:3. У першому таймі рахунок більше не змінювався.  

На 25-хвилині гри після помилки Овсяннікова, Зам’ятін скоротив відставання своєї команди – 1:3. І почалося найцікавіше… Гравцям обох команд було важко приборкати власні емоції, а тому суддям довелося впродовж заключних 15 хвилин гри показати 4 жовті картки: Богатих за фол, Павленко за симуляцію, а Рябцев та Лисенко за розмови. Поміж тим, на 35 хвилині Нестерук влучним ударом в дев’ятку робить рахунок 2:3. Час спливав, а забити втретє «Єнакієвцю» не вдавалося. Коли ж пішла остання хвилина, Зам’ятін вийшов п’ ятим польовим. І дарма… «Тайм» забив ще два голи. Спершу відзначився Павленко, а потім Чепорнюк. Відтак, 2:5 – четверта перемога «Тайму» (з врахуванням матчу за Суперкубок) у цьому сезоні.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/297/3/

Просмотров: 790 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz