Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 7 » Чемпіонат відкрили нічиєю
23:32
Чемпіонат відкрили нічиєю
Львівська «Енергія» та харківський «Локомотив» не виявили переможця у першому турі нового чемпіонату Екстра-ліги. Обидві команди були змушені задовольнитися бойовою нічиєю – 1:1.

Поєдинок у Львові для «енергетиків» мав особливий підтекст. Команда Олександра Косенка будь-що прагнула взяти реванш у суперника за поразку у Суперкубку України. Нагадаємо, тиждень тому «Енергія», продемонструвавши симпатичну гру, залишила трофей у Харкові. Господарі святкували історичний успіх з рахунком 2:1.Реваншуватися львів’янам перед власними вболівальниками не вдалося. «Енергія» була ближчою до перемоги, однак у підсумку команди поділили очки.

У першій половині першого тайму гостріше виглядали господарі. Хоч і «Енергії» вдавалося далеко не усе, однак в позиційній атаці підопічні Олександра Косенка перегравали суперника. Рахунок у першому таймі могли відкривати Денис Овсянніков та Євген Рогачов. Удару першого забракло влучності, а м’яч після удару другого потягнув Литвиненко.

Як реалізовувати свої моменти «Локомотив» продемонстрував на 13-ій хвилині першого тайму. Дмитро Федорченко після передачі з ауту пробив точнісінько у дев’ятку. До такого повороту подій голкіпер «Енергії» Володимир Кардаш не був готовий – 0:1.

Після забитого м’яча «Локомотив» хоч і не створював багато гостроти біля воріт Кардаша, однак воротарю дрімати не давав. До завершення тайму господарі були ближчими до того, аби зрівняти рахунок, ніж «Локомотив» до того, аби зміцнити свою перевагу. Утім, саме за мінімальною переваги «залізничників» команди пішли на перерву.

Другий тайм матчу розпочався з небезпечного пострілу Євгена Сірого. Сейв Кардаша додав впевненості «Енергії». За наступну хвилину «зелено-білі» створили одразу два гольові моменти. Михайло Грицина та Дмитро Бондар атаки своєї команди завершили ударами в одну і ту ж штангу. На один забитий гол «Енергія» на початок другого тайму награла точно, однак м’яч до 26-ої хвилини вперто не йшов у ворота Литвиненка. Саме на цій хвилині капітана гостей таки пробив Євген Рогачов. Як і попередньому матчі у Харкові, Євгенові вдався класний удар метрів з 10-ти. Цього разу під самісіньку поперечину.

При рахунку 1:1 обидві команди продовжували шукати щастя біля воріт суперників. Гра у другому таймі стала щедрішою на гольові моменти, аніж у першому. Вперед могла виходити як і одна, так і інша команди. За створеними моментами «Енергія» дещо перегравала «Локомотив», проте рахунок на табло так і не змінювався. Що цікаво, господарі здебільшого створювали небезпечні моменти на контратаках або в позиційному нападі, натомість гості - здебільшого після помилок «Енергії» в обороні.

Найреальніший шанс вийти вперед «енергетики» втратили після розіграшу штрафного. Передачу Валерія Легчанова не замкнув Максим Павленко. У гостей найкраща нагода для взяття воріт була в Олександра Сорокіна. Після його удару м’яч влучив у поперечину.

На останніх хвилинах поєдинку головний тренер «Енергії» Олександр Косенко взяв перший тайм-аут, після якого Денис Овсянніков пробував грати як п’ятий польовий гравець. Зіграти як слід у більшості «Енергії» не вдалося – на це не було часу.

Мабуть, не потрібно бути великим знавцем у футзалі, аби зрозуміти, що нічия більше задовольнила «Локомотив». «Залізничники» уникнули реваншу за Суперкубок і з непростого виїзду до Львова везуть один заліковий пункт. Для головного тренера харків'ян Євгена Ривкіна, який у день гри святкував свій день народження, команда зробила не найгірший подарунок. 

Екстра-ліга. Перший тур

Львів. Палац спорту «Галичина» (07.09.2013)

«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 1:1 (0:1)

«Енергія»: Кардаш, - Павленко, Легчанов (к), О. Бондар, Коваль – Д. Бондар, Рогачов, Овсянніков, Мих. Грицина

«Локомотив»: Литвиненко (к), - Є. Клочко, Федорченко, Журба, Білоцерківець, Сірий, Кондратюк, О. Сорокін, Д. Сорокін, Кісельов

Голи: Рогачов, 26 – Федорченко, 13

Попередження: Мих. Грицина, 13, - Сірий, 29

Арбітри: Станіслав Туржанський (Запоріжжя), Ігор Овчінніков (Сімферополь)

Третій арбітр: Андрій Лютий (Львів)

Спостерігач арбітражу – Віталій Олійник (Київ)

Хронометрист – Роман Проць (Дрогобич)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/952-chempionat-vidkryly-nichyeju.html

Просмотров: 474 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz