Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 2 » Чемпіон України підписав "мирову" із чемпіоном Італії
23:50
Чемпіон України підписав "мирову" із чемпіоном Італії
Нічиєю 3:3 завершилася гра групового етапу Кубка УЄФА між "Таймом" та "Лупаренсе".

Угорським уболівальникам матч «Тайму» із італійським «Лупаренсе» виявився не цікавим. З огляду на незначну кількість глядачів на учорашній грі місцевої команди із галичанами, погана відвідуваність сьогоднішнього протистояння є логічною. Отож, в залі спорткомплексу Дебрецена було чутно лише уболівальників зі Львова. Як виявилося, в «Лупаресне» не має відданої торсиди.

Гра розпочалася із жвавих атак італійської команди. Чи не головну скрипку в оркестрі «Лупаренсе» відіграють дуже технічні іспанці. Вони ефектно комбінували поблизу воріт Іваняка, але при цьому дуже захоплювалися атаками і провалювалися в захисті. На 4 хвилині Дмитро Бондар вийшов віч-на-віч із воротарем італійців. «Таймівець» не схибив – 1:0. Через 4 хвилини італійці поблизу своїх воріт порушили правила на Павленку. Відразу ж наставник галичан Станіслав Гончаренко провів заміну четвірок і на поле вийшов Легчанов. Це була його корона «крапка». Удар зі штрафного у Валерія вдався на славу, м’яч залетів у дев’ятку – 2:0.

Зрівняти рахунок італійцям вдалося також зі «штрафного». Щоправда, прямого удару по воротах Іваняка не було, гравці «Лупаренсе» просто продемонстрували свою домашню заготовку, яку завершив Канал. Емоції розгорілися не на жарт, на майданчику почастішали випадки порушення правил… Скарги на суддів лунають чи не в кожному напруженому матчі, мабуть уболівальникам вони вже набридли. Тож, про якість арбітражу спробую коротко: якщо у грі «Тайму» із «Береттайфалу» арбітри «закривали очі» на жорстку гру футзалістів, то сьогодні свистіли коли треба й коли не треба.

На останній хвилині першого тайму Оноріо зрівняв рахунок – 2:2. Варто визнати, італійці в заключних хвилинах першої половини матчу виглядали переконливіше. Мабуть, суддівські свистки вплинули на нашу команду. Адже наприкінці тайму у нас було уже п’ять командних фолів і «червоно-чорним» доводилося бути обережними в єдиноборствах.


Після перерви ініціатива переходила то до однієї, то до іншої команди. Лише на 35 хвилині уболівальники побачили гол. Відзначився Муньос Кальво. За 3,5 хвилини до завершення матчу Легчанов вийшов 5-м польовим. Реалізувати більшість галичанам вдалося на останній хвилині. Забив Павленко.

Груповий етап розіграшу Кубка УЄФА. Дебрецен

«Тайм» - «Лупаренсе» - 3:3

«Тайм»: 1 Іваняк - 4 Чепорнюк, 14 Д. Бондар, 16 Макаєв, 17 Павленко - 12 Лисенко, 7 Якунін, 9 Кондратюк, 10 О. Бондар, 11 Тригубець, 19 Легчанов, 88 Овсянніков.

«Лупаренсе»: 1 Вебер - 3 Пеллегріні, 7 Муньос Кальво, 11 Канал, 14 Нуно Барбоза - 12 Путано, 2 Макієл, 5 Даніелі, 6 Де Олівейра, 9 Оноріо, 10 Вампета, 13 Кальмонте.

Голи: Д.Бондар (4), Легчанов (8), Павленко (40) - Канал (14), Оноріо (20), Муньос Кальво (35).

http://turnir.com.ua

 
Просмотров: 773 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz