Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 13 » Чемпіон України "Енергії" по зубах
23:34
Чемпіон України "Енергії" по зубах
Після поразки від донецького «Шахтаря» львівська «Енергія» реабілітувалася перед власними вболівальниками. Підопічні Миколи Сича у непростому матчі зуміли обіграти чинного чемпіона України – львівський «Тайм» - 3:2. Таким чином, «енергетики» у цьому сезоні уже здобули п’яту перемогу, натомість «таймівці» у національному чемпіонаті програли уже втретє.

У минулому чемпіонаті поєдинки між «Енергією» та «Таймом» завжди викликали підвищений інтерес у вболівальників. Ще б пак! У таких зустрічах на майданчик виходять одні з кращих гравців України і демонструють що таке львівське дербі. Перший поєдинок 18-ого футзального чемпіонату не став винятком. Львівські «Енергія» і «Тайм» знову довели, що достойні один одного і подарували глядачам справжнє свято міні-футболу.

У дебюті поєдинку жодній із команд не вдалося відкрити рахунок. Утім, більше і небезпечніше атакував львівський «Тайм». Підопічні Станіслава Гончаренка небезпечно позиційно атакували у перші хвилини матчу, однак хорошу гру демонстрував воротар «Енергії» Володимир Кардаш. Натомість номінальні господарі майданчика небезпечно діяли на контратаках. Одна з них у середині тайму завершилася взяттям воріт. Екс-«таймівець» Олександр Бондар метрів з 15-ти наважився на потужний удар низом і не прогадав. Утім, тут не обійшлося без помилки Владислава Лисенка. Воротар «Тайму» повинен був нейтралізовувати удар Бондаря. І тут одразу пригадався «ляп» Лисенка у грі «Енергія» - «Тайм» минулого чемпіонату, коли «енергетики» перемогли з рахунком 4:3. Нагадаємо, тоді третій гол у матчі провів Євген Рогачов саме після помилки Владислава Лисенка.

Пропустивши гол, «Тайм» продовжував атакувати. Моменти для взяття воріт у діючих чемпіонів були, однак забити «таймівцям» ніяк не щастило. Велика заслуга у цьому воротаря Володимира Кардаша, який не раз рятував свою команду від неминучого гола.

Наприкінці першої половини матчу «енергетикам» вдалося витиснути максимум у ще одному епізоді. Комбінація Рогачов-Федюк-Рогачов завершилася виходом останнього сам на сам і точним ударом у дальній кут. На перерву «таймівці» пішли далеко у не найкращому настрої…

У другій половині матчу «Енергія» свідомо віддала ініціативу супернику і основний акцент у своїх діях зробила на контратаках. Натомість «таймівці» після кількох невдалих спроб забити перший гол у матчі пішли у ва-банк. На майданчику у складі номінальних гостей почав з’являтися п’ятий польовий гравець. Що цікаво, що така тактика дала свої плоди доволі скоро. Скоротив розрив у рахунку Максим Павленко. Після забитого м’яча «таймівці» одразу включали пресинг і гравці «Енергії» інколи не знали, що робити з м’ячем.

Утім, атакували підопічні Станіслава Гончаренка багато, та не безгрішно.Втрата м’яча в одному епізоді для «Тайму» коштувала дорого. Федюк та Рогачов організували третій гол у матчі. Євген з гострого кута поцілив фактично у порожні ворота. Зберегти перевагу у два голи «Енергії» не вдалося. Відзначився знову Рогачов, цього разу м’яч від Євгена зрикошетив у ворота Кардаша. Хоч і забив Рогачов у власні ворота, однак саме він став одним із героїв поєдинку. Зрівняти рахунок у матчі «Тайму» не вдалося…

«Енергія - «Тайм» - 3:2 (2:0)
«Енергія»: Кардаш - О.Бондар, Струк, Петрушин, Романов - Федюк, Рогачов, Задорожний, Тригубець – Шевченко, Іванов
«Тайм»: Лисенко - Якунін, Кондратюк, Легчанов, Овсянніков - Скорий, Д.Бондар, Макаєв, Павленко - Оліщук
Арбитри: Воложенко (Харків), Гроховецький (Київ)
Голи: О.Бондар (10), Рогачов (19,36) - Павленко (31), Рогачов (39, автогол)
Попередження: Скорий (9)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1656
Просмотров: 636 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz