Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 6 » Чемпіон набирає ходу: «Локомотив» - «Тайм» 1:7
18:53
Чемпіон набирає ходу: «Локомотив» - «Тайм» 1:7
з здобуттям чемпіонства «Тайм» не втомлюється продукувати позитивні емоції, як для себе так і для своїх уболівальників. В період міжсезоння львів’яни перемогли на двох крупних міжнародних турнірах,початок сезону відзначили здобуттям Суперкубка України. У тому матчі, нагадаємо, «червоно-чорні» перемогли харківський «Локомотив» із рахунком 4:0. За іронією календаря у першому турі національного чемпіонату «Тайм» знову зустрічався із «залізничниками». В цій грі знову тріумфували галичани, а підсумковий рахунок був ще переконливішим – 7:1.

Після матчу за Суперкубок України в харківського «Локомотива» з’явився додатковий стимул зіграти на межі своїх можливостей у стартовій грі чемпіонату. Кому ж не кортить звести порахунки зі своїм кривдником, тим паче, що програли в «суху». Але це лише один із стимулів, яких і без того в харків’ян на протистояння із львів’янами не бракувало. Додайте до бажання взяти реванш, подразник чемпіоном та бажання гучно заявити на ділі, а не лише на словах про свої «медальні» амбіції. Знаючи про бойовий настрій суперників, «таймівці» в Харків вирушали, як ніколи, зосередженими, налаштованими на жорстку боротьбу. Мабуть, усвідомлення рішучих намірів «залізничників» і допомогло «червоно-чорним» знову їх переконливо обіграти. На щастя, статус чемпіонів не позначився на моральних якостях команди Станіслава Гончаренка. Вона готова знову, засукавши рукави, працювати у довгому марафоні  під назвою чемпіонат України.

Стосовно перебігу самої гри, то на четвертій хвилині матчу Сергій Якунін відкрив рахунок. Через дві хвилини влучним ударом із десяти метрів про власні наміри знову перемогти у гонці бомбардирів заявив Максим Павленко – 0:2. Ударам же «Локомотиву» бракувало влучності. Поправити приціл «залізничники» змогли лише на 22-й хвилині – капітулювати Владислава Лисенка змусив Олександр Сорокін. Надалі забивали лише «таймівці», а господарям змінювати цифри на табло вдавалося лише у тій графі, де відображається кількість фолів команди. Грали харків’яни жорстко, регулярно порушуючи межі дозволеного. Галичани ж «брали» класом». На 29-й хвилині Павленко зробив рахунок 1:3. Як і в матчі за Суперкубок, розвинути успіх «Тайму» допомогло вилучення одного із гравців «Локомотива» - на 32 хвилині Віталій Кисельов побачив перед собою червоне світло, а тому його команда залишилася у меншості. Реалізувати чисельну перевагу гостям вдалося через хвилину, на завершальній стадії вдало зіграв Денис Овсянніков – 1:4. На 34-й та 38-й хвилинах відзначається Сергій Чепорнюк. Гра із залученням п’ятого польового гравця дивідендів «Локомотиву» не принесла. А за дві хвилини до завершення матчу суддя зафіксував у господарів шостий командний фол, стандарт реалізував Олександр  Бондар. Заключний відрізок гри Станіслав Гончаренко вирішив використати для експериментів: він залучив п’ятого польового гравця. Цього разу тактичний хід взяттям воріт суперника не увінчався. Відтак, 1:7 переконлива перемога «Тайму» у стартовому турі.                        
 

«Локомотив» Харків – «Тайм» Львів – 1:7

«Локомотив»: Литвиненко – Крикун, Одегов, Едініо, Зінченко, О. Сорокін, Берлизєв, Кісільов, Клочко.

«Тайм»: Лисенко – Чепорнюк, Якунін, Кондратюк, О. Бондар, Д. Бондар, Макаєв, Павленко, Скорий, Легчанов, Овсянников.

Голи: Якунін, 4 (0:1), Павленко, 6 (0:2), О. Сорокін, 22 (1:2), Павленко, 29 (1:3), Овсянніков, 33 (1:4), Чепорнюк, 34 (1:5), Чепорнюк, 38 (1:6), О. Бондар, 38 (1:7).

Вилучення: Кисільов, 32 («Локомотив»).


ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=287&Itemid=3

Просмотров: 828 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz