Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 30 » «Буран-Негабарит» знову програє за хвилину до закінчення зустрічі
03:07
«Буран-Негабарит» знову програє за хвилину до закінчення зустрічі
27 листопада відбулася 1/16 фіналу Кубка України, де зустрічались дві ковельські команди «Шанс-Авто» та «Буран-Негабарит». За 30 секунд до фінальної сирени Грицина Михайло вдруге забив, так званий "гол в роздягальню «Буран-Негабариту».

 Відео матчу "Шанс-Авто" - "Буран-Негабарит" дивитись тут

Склади команд:

"Буран-Негабарит”: Ярмолюк О., Романчук Т., Кошуба В., Данилюк І., Тушич В., Шелест П., Ворона А., Кузьміч Р., Портняко О., Мучак І.

Президент клубу: Бірук Роман

Головний тренер: Романчук Віктор

"Шанс-Авто”: Чемерис П., Романчук В., Бобилєв В., Басюк В., Петрик Е., Дацюк Р., Портняко І., Ковалишин Ю., Грицина М., Грицина М., Луців А., Москвін Є., Колодюк Ю.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій

 Гру з центра майданчика розпочали «буранівці» і саме вони першими змарнували момент – Роман Кузміч пробив надто легко у рамку воріт і м’яч став легкою здобиччю «шансівського» голкіпера. 2-а хвилина першого тайму – удар Івана Данилюка прийняла на себе поперечка. Уже через 30 секунд цей гравець пробив прицільніше і вивів свою команду вперед 1-0. «Шансівці» могли відігратись на 4-ій хвилині, але Андрій Луців не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Наступна атака «Шанс-Авто» завершилась ударом головою з двох метрів капітана команди Володимира Бобилєва прямісінько у руки воротарю «Буран-Негабарита». «Буран» міг подвоїти перевагу, але ударам Олександра Портянка і Івана Данилюка не вистачило влучності. На 9-ій хвилині матчу Петро Шелест не став марнувати свій момент, забивши гол і збільшивши таким чином перевагу «Бурану». Друга половина першого тайму розпочалась з тайм-ауту «шансівців». Натомість вона пішла на користь «буранівцям»,які могли потроїти перевагу, та Іван Данилюк після швидкої атаки, розпочатої з ауту, пробив вище воріт. 11-а хвилина матчу була переломною для команди «Шанс-Авто». Спочатку Володимир Бобилєв розібрався на п’ятачку з захисниками суперника і віддав пас на дальню стійку Євгену Москвіну, який нарешті відкатав один м’яч. 11-а хвилина ще не завершилась, як автор першого забитого м’яча після розіграшу ауту, розвернувшись, пробив у ближній кут воріт, відновивши статус-кво. Після цього команди вирішили показати швидкість та власний характер, наслідком чого стали численні обрізки у центрі поля, та атаки «три у два» завершувались ударами повз ворота, або надійною грою воротарів обох клубів. У «Буран-Негабарита» могли відзначитись Тарас Романчук, Віталій Кошуба, Іван Данилюк, а у «Шанс-Авто» Володимир Бобилєв, Вадим Басюк, Михайло Грицина. У підсумку ж команди пішли на перерву за рахунку 2-2 на табло.

 2 тайм

    На стартовому відрізку другої половини зустрічі Олег Ярмолюк тричі врятував команду від взяття воріт, але «шансівці» добились свого після помилки захисників «Буран-Негабарита», які лишили без нагляду Євгена Москвіна. Той спокійно прийняв м’яч з ауту і пробив у «дев’ятку», оформивши таким чином хет-трик і вивів свою команду вперед 3-2. 24-а хвилина і Олег Ярмолюк знову демонструє неповторну гру, відбивши дальній удар Романа Дацюка, а потім і добивання Євгена Москвіна. 25-а хивлина і вкотре кіпер «Буран-Негабарита» рятує свою команду, не давши відзначитись Грицині після виходу віч-на-віч. Незабаром він знову не зміг переграти воротаря суперників після красивої гри від Романа Дацюка на "стояка. Ярмолюк перевів кулю на кутовий, після розіграшу якого саме Михайло Грицина віддав пас на Андрія Луціва, який пробив влучно і збільшив рахунок до 4-2. «Буран-Негабарит» провів кілька атак, які заершились надійною грою воротаря або ударами повз ворота. Та на 27-ій хвилині «буранівці» таки добились свого. Після невдалого вибивання рукою м’яча воротарем «Шанс-Авто» Роман Кузміч не схибив, поціливши у порожні ворота – 4-3. 28-а хвилина і Олег Ярмолюк нагадав про себе, відбивши штрафний удар. 31-а хвилина, три паса від «шансівців» і гол – Євген Москвін на Романа Дацюка, той в один дотик на дальню стійку на вільного Михайла Грицину, який і завершив влучно намагання партнерів (5-3). 34 хвилина і тайм-аут збоку «шансівців», який знову пішов на користь команді «Буран-Негабарит». Уже через 40 секунд після тайм-ауту Іван Данилюк дальнім ударом у нижній кут скоротив відставання у рахунку (5-4). Остання хвилина матчу спочатку була обнадійливою для одних, але завершилася переможною фінальною сиреною для інших. Спочатку «Буран-Негабарит» зрівняв рахунок у зустрічі (5-5) – після розіграшу ауту відзначився Тарас Романчук. А за 30 секунд до закінчення матчу Михайло Грицина забив переможний гол головою після невдалого вихіду Олега Ярмолюка. 

     Отож у підсумку ще одна принципова перемога «Шанс-Авто» над земляками з «Буран-Негабарита» плюс вихід в 1/8 фіналу Кубка України з міні-футболу.

ИСТОЧНИК: http://www.shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/182--6-5

Просмотров: 592 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz