Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 26 » «Буран-Негабарит» 5:4 «Спортлідер+»
11:17
«Буран-Негабарит» 5:4 «Спортлідер+»

«Буран-Негабарит»: 1. Сухацький Мар’ян, 3. Кошуба Віталій, 9. Кузьміч Роман, 5. Портянко Олександр, 6. Ворона Анатолій, 8. Шелест Петро, 10. Романчук Юрій, 2. Попіка Андрій, 12. Тушич Віталій, 36. Ярмолюк Олег.

Тренер: Віктор Романчук.

«Спортлідер+»: 12. Хомин Павло, 4. Сохорук Микола, 16. Рефель Вадим, 3. Стасюк Вадим, 10. Матвєєв Андрій, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 11. Мартинюк Дмитро, 1. Алексейчук Сергій.

Головний тренер: Іван Стасюк.

Голи: Ворона, 1 (1:0), Тушич, 5 (2:0), Матвєєв, 5 (2:1), Кузьміч, 15 (3:1), Мартинюк, 23 (3:2), Романчук, 26 (4:2), Мартинюк, 36 (4:3), Шелест, 37 (5:3), Михайленко, 39 (5:4).

Попередження: Атаманюк, 10, Стасюк, 17, Рефель, 30, Матвєєв, 31.

Суддівська бригада: Мочилко Олександр (Фастів), Сидорук Олександр (Вінниця), Літвінчук Леонід (Ковель).

Після двотиженової перерви у першості України з футзалу в першій лізі відбулися матчі чергового туру. «Спортлідер+» цього разу в Ковелі грав проти «Бурана-Негабарита», якого в першому колі в Хмельницькому здолав з рахунком 4:1. Повторити успіх не вдалося.

Хмельничани, які приїхали на матч не найсильнішим складом (Богдан Палійчук травмований, Олексій Колесников перебуває на лікарняному, Артур Нємий відбував дискваліфікацію) вже на 43 секунді поєдинку пропустили перший гол. Анатолій Ворона забив гол-красень, пробивши зльоту у дальню від Павла Хомина «дев’ятку». Швидкий гол дещо деморалізував гостей, які «оговталися» лише через декілька хвилин і ледь не зрівняли рахунок. Але дуель Вадима Стасюка із голкіпером «Бурана-Негабарита» була за Сухацьким. І миттєво господарі відповіли результативною атакою, коли Віталій Тушич влучно пробив з шести метрів. Але рахунок 2:0 протримався секунд двадцять. Андрій Матвєєва не сильним, але точним ударом «розпечатав» ворота суперника. Одразу його успіх міг підтримати й Віталій Атаманюк, але, вийшов віч-на-віч із голкіпером «Бурана», форвард «Спортлідера+» пробив вище воріт.

Гра булла доволі цікавою для глядачів, оскільки моменти один за одним виникали біля воріт обох команд. Хмельничани ще в першій половині першого тайму могли не лише зрівняти рахунок, а повести вперед, але в останню мить ковельчан рятував голкіпер. А ось з 11 до 14 хвилини свою майстерність продемонстрував і Павло Хомин, який двічі врятував «Спортлідер+» від голів. Але й він виявився безсилим на 15 хвилині… Спочатку Хомин відбив удар Портянка, але на добиванні першим був Кузьміч, який і вколотив м’яч у сітку воріт. Навіть за рахунку 3:1, гості не зупинилися, а продовжили шукати щастя біля чужих воріт. І лише Віталій Атаманюк двічі виходив на «побачення» із голкіпером, але переграти стража воріт йому не вдалося. Господарі ж намагалися збільшити свою перевагу і на останній секунді першої двадцятихвилинці хтось із гравців «Бурана-Негабарита» завдав доволі потужного удару, але «смугастимй» пролетів поруч зі стійкою.

Після перерви «Спортлідер+» доволі швидко відіграв один м’яч – Вадим Рефель зі штрафного відпасував на Дмитра Мартинюка і дебютант першолігових змагань холоднокровно пробив по воротах суперника – 3:2. Але вже через три хвилини господарі знову забили – 4:2. Чим менше часу залишалося до завершення матчу, тим «жаркіше» ставало на майданчику. Вже на 30 хвилині матчу господарі поля мали в своєму активі 5 фолів і в будь-який момент могли «заробити» десятиметровий у власні ворота. Поки «Спортлідер+» намагався відігратися, «Буран-Негабарит» небезпечно діяв на контратаках, які не раз могли завершитися взяттям воріт. А ось на 35-36 хвилинах гості влаштували справжній штурм воріт ковельчан і… спочатку господарів після удару Віталія Атаманюка врятувала стійка, а потім хтось із захисників, коли відбили удар Артема Гласа. В одному з епізодів удар Матвєєва «потягнув» голкіпер. Але на 36 хвилині сталося те, чого, напевне, давно очікували фанати «Спортлідера+», які приїхали до Ковеля та активно підтримували команду – «Буран-Негабарит»  вшосте зфолив. Пробивати десятиметровий довірили Мартинюку, для якого цей матч був першим у першій лізі. І Дмитро не підвів, забивши другий свій гол у першому ж матчі. Але вже через хвилину рахунок став 5:3. «Буранівці» розіграли кутовий, зробивши простріл на дальнюю стійку, а там Шелест, якого опікував сааме Мартинюк, без проблем замкнув передачу й на табло засяяло 5:3. За хвилину «Спортлідер+» вдруге отримав право на пробиття десятиметрового. Виправляти ситуацію знову довірили Мартинюку, але цього разу Дмитро схибив, пробивши вище воріт. Але через 20 секунд хмельничани вдало розіграли «зайвого» – Артем Глас прострілив на дальнюю стійку, де м’яч у ворота переправив Дмитро Михайленко. 5:4, а до завершення залишалося півтори хвилини. І за це час глядачі могли побачити щонайменше два голи. Спочатку Тушич пробивав у порожні ворота гостей, але хмельнчиан врятував Глас, а згодом Атаманюк міг принести своїй команді один бал до турнірної таблиці, але цьому завадив голкіпер «Бурана-Негабарита». Фінальна сирена і… 5:4 на користь ковельчан. Футзалісти-переможці вітали один одного із перемогу, а гравці «Спортлідера+», поапладувавши фан-сектору за підтримку, пригнічені пішли з поля… Попереду ж знову гра проти ковельчан. Тільки із «Шанс-Авто», у Хмельницькому 3 березня о 15.00.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2250.html

Просмотров: 533 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz