Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 1 » БРАЗИЛЬСЬКІ "АЗЕРБАЙДЖАНЦІ" БІРО ЖАДЕ І СЕРЖАО ПОВЕРНУЛИСЯ В "АРАЗ"
11:06
БРАЗИЛЬСЬКІ "АЗЕРБАЙДЖАНЦІ" БІРО ЖАДЕ І СЕРЖАО ПОВЕРНУЛИСЯ В "АРАЗ"
Екс-гравці івано-франківського "Урагану" Біро Жаде і Сержао, які захищають кольори збірної Азербайджану, продовжать свою ігрову кар'єру саме в цій країні. Обидва досвідчені гравці після двох сезонів, проведених в Україні, вважали за краще повернутися в попередній клуб "Араз" (Нахчівань), у складі якого в 2010 році вони завоювали бронзові медалі Кубка УЄФА. Натуралізовані бразильці вже приймають участь на зборах нової-старої команди, що днями розпочалися в Баку.

Чемпіон Азербайджану продовжує підсилювати склад напередодні нового сезону. Крім двох екс-"ураганівців", команда Жозе Алесіо да Сільви залучила на збори ще чотирьох гравців, в тому числі, і голкіпера. Новим стражем воріт стане бразилець Буранеллі. Після дворічної перерви повертаються в Баку Тьяго Родрігес Паз і росіянин Алєксєй Петров, до яких приєднається також бразилець Карлос Альберто, відомий своїми виступами за донецький "Шахтар" і югорську "ТТГ-Югру".

Через два тижні "Араз" вирушить до Прибалтики, де з 17 по 19 серпня візьме участь у міжнародному турнірі в Латвії. Суперниками чемпіонів Азербайджану в рамках турніру "Riga Futsal Cup" стануть "Слов-Матік" з Братислави (чемпіон Словаччини), мінський МАПІД (віце-чемпіон Білорусі) та господарі змагань - місцевий "Нікарс" (чемпіон Латвії).

Нагадаємо, що "Араз" розпочне почне свій виступ у цьогорічному розіграші Кубку УЄФА з основного раунду. Згідно з жеребкуванням, азербайджанці були посіяні у шосту групу, де з 5 по 8 вересня вони зійдуться з голландським "Ейндховеном", угорським "Дьором" (господар групи) і переможцем групи С попереднього раунду: "ЕІД Футзал" (Ірландія), "Мінерва" (Швейцарія), "Оллстарз Вейнер" (Австрія) і "ТУФАД Анкара" (Туреччина).

Олег ЛАНЯК, за інформацією extratime.az, fknikars.lv.
Просмотров: 422 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz