Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 12 » Бойова нічия в «енергетичному» дербі
14:40
Бойова нічия в «енергетичному» дербі
Львівська «Енергія» та івано-франківський «Ураган» розписали бойову нічию у центральному матчі 16-ого туру Екстра-ліги. Матч двох «енергетичних» команд уже традиційно виправдав свій статус. «Енергія» та «Ураган» подарували глядачам справжню битву, переможця у якій не було виявлено.

Як і личить господарям, львів’яни з перших хвилин цього поєдинку захопили ініціативу і тривожили ворота Кирила Ципуна. Пробити кіпера суперника на початку матчу міг Дмитро Бондар. «Енергетик», вийшовши на побачення з Ципуном, не влучив у ворота. За «Ураган» достойно відповів Петро Шотрума. Гравець гостей накрутив двох гравців суперника, однак пробив прямісінько у Кардаша.
Загалом, роботи у воротарів обох команд було хоч відбавляй. І Кирило Ципун, і Володимир Кардаш зі своєю роботою справлялися на відмінно. Ближче до екватору першого тайму біля воріт гостей ставало все гарячіше. «Енергетики» створювали один за одним гольові моменти, і, здавалося, гол у ворота «Урагана» - справа часу. Після однієї з атак підопічних Олександра Косенка наставник гостей Сергій Гупаленко підійшов до суддівського столика і попросив тайм-аут. Утім, на хвилинну перерву гості пішли поступаючись з рахунком 0:1. Після помилки Сергія Якуніна «круглого» у дев’ятку воріт Ципуна запустив Максим Павленко.

Пропустивши гол, гравці «Урагана» дещо активізувалися. Суперник «Енергії» одразу включив максимальні оборони і не солодко уже було Володимиру Кардашу. Встановити статус-кво «Урагану» вдалося через три хвилини. Комбінація Шотурма-Сімка-Валенко завершилася влучним ударом останнього.

До завершення першого тайму гравці обох команд уже не були успішними у завершальних стадіях атаки. Коли команди і створювали гольові моменти, вище усіляких похвал грали воротарі.

На 18-ій хвилині матчу «енергетики» знову у чемпіонаті постраждали від незрозумілих дій арбітрів. Київська бригада суддів у складі Геннадія Гори та Юрія Кондратьєва зафіксувала доволі сумнівний шостий фол у виконанні господарів. З дабл-пенальті екс-енергетик Сергій Якунін пробив сильно і влучно. Відтак, на перерву у матчі команди пішли за мінімальної переваги франківців.

На початку другої 20-хвилинки «Енергії» вдалося відновити справедливість на майданчику. Олександр Бондар зі штрафного віддав передачу на Дмитра Бондаря, який в дотик метрів з шести метрів пробив повз Ципуна – 2:2.

Коли рахунок у матчі став нічийним команди почали діяти значно обережніше. Утім, ігровою та територіальною перевагою продовжували володіти «енергетики». Підопічні Сергія Гупаленка здебільшого грали на контратаках. Така тактика при нічийному результаті також дозволяла франківцям розраховувати на успішний підсумок матчу.

В одній з атак «Енергії» у другому таймі Дмитро Бондар пробив по воротах метрів з семи. Воротар «Урагана» Кирило Ципун з воріт вийшов настільки далеко, що зіграв руками за межами штрафного майданчика. У цьому епізоді бригада арбітрів знову усім продемонструвала свою «кваліфікацію». І Гора, і Кондратьєв на порушення правил заплющили очі.

Загалом, до завершення матчу обидві команди мали шанс на те, аби вирвати перемогу. Утім, на завершальних стадіях обом командам ніяк не вдавалося переграти останній рубіж у вигляді воротарів. В «Енергії» найреальніший шанс забити мав Дмитро Бондар, в «Урагана» - Петро Шотурма. У цих епізодах і Кирило Ципун, і Володимир Кардаш довели чому саме вони є кандидатами до збірної України.

Третє «енергетичне» дербі у новому чемпіонаті Екстра-ліги не виявило переможця. У палаці спорту «Галичина» було зафіксовано бойову нічию.

"Енергія" (Львів) - "Ураган" (Івано-Франківськ) 2:2 (1:2)

11 січня. Львів. Палац спорту "Галичина"

Арбітри: Г. Гора (Київ), Ю. Кондратьєв (Київ)

Енергія: Кардаш - Легчанов, О. Бондар, Д. Бондар, Павленко, Коваль, Струк, Мих. Грицина, Кузь

Ураган: Ципун - Сімка, Валенко, Павлюк, Морено, Боргун, Будняк, Шотурма, Кіндратів, Кордоба, Роніньо, Якунін, Королишин

Голи: Павленко (10), Д. Бондар (22) - Валенко (13), Якунін (18)

Попередження: Струк (5) - Кордоба (5)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/1163-bojova-nichyja-u-zahidnoukrajinskomu-derbi.html

Просмотров: 545 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz