Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 2 » Блог Павленка про збірну, гру із "Шахтарем" та КУ
10:47
Блог Павленка про збірну, гру із "Шахтарем" та КУ

Закінчився зимовий період чемпіонату України,в якому наша команда не втратила жодного очка. Єдине,що хвилювало - це в якому стані ми підійдемо до гри з «Шахтарем», адже це була перша гра після повернення з чемпіонату Європи.

До речі в Угорщині,на мою думку,ми зіграли дуже погано, звинувачувати когось не має сенсу, самі змарнували свій шанс зіграти у півфіналі, а можливо і у фіналі. Хтозна...

Дуже засмутив вислів про те, що начебто потрібно чекати 50 років, щоб знову був вдалий жереб для збірної. Хто так вважає, той приречений пасти задніх, йому не місце серед чемпіонів. Як сказав Олександр Косенко напередодні ЧЄ, можна не тільки грати з іспанцями, італійцями, але й перемагати їх вже сьогодні. Потрібна лише вірна постановка справи. Дуже сподіваюсь,що вже на найближчому ЧЄ наша збірна зможе довести,що виступ в Угорщині був нещасним випадком й Україна буде з нагородами.

Тиждень після ЧЄ повністю був присвячений відновленню психологічних, фізичних та ігрових функцій. Як свідчення, 8-0 - перемога над «Шахтарем», яка повернула команді впевненість в собі та ще раз підкреслила, що в «Таймі», як завжди, один за всіх та всі за одного.

Перемога в Кубку України додала нам ще більш позитивних емоцій. Боротьба за чемпіонство ще попереду, в кожному матчі потрібно перемагати, не дивлячись в турнірну таблицю, налаштовуватись на кожного суперника та зробити все, що від нас залежить для підтвердження чемпіонського титулу.

Дякую вболівальникам,підтримка яких надихає нас на нові перемоги.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/28022010-blog_pavlenka_pro_zbirnu_sahtar_ta_ku

Просмотров: 797 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz