Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 11 » Битви першої четвірки
17:55
Битви першої четвірки
У суботу, 12 травня, відбудеться 26-ий тур Екстра-ліги.                    Матч, у якому очки потрібні, як повітря                                    Обидва матчі 26-го туру будуть вирішальними у розподілі місць у турнірній таблиці. Перший поєдинок відбудеться на Сході, а саме у Донецьку. 4-та команда чемпіонату «Єнакієвець» прийматиме 2-гу команду «Локомотив». Обом колективам як повітря потрібні очки. «Єнакієвець» має останній шанс зачепитись за бронзові нагороди, а «Локомотив» після втрати очок у Рівному більше не має права помилятись. Кожний наступний огріх може коштувати їм боротьби за чемпіонство.

 

Команда Олега Солодовника дуже вдало проводить заключне четверте коло змагань. «Єнакієвець» ще не зазнав жодної поразки і втрутився у боротьбу за бронзу. Що не можна сказати про «Локомотив». Нічия із «Кардиналом» відкинула підопічних Євгена Ривкіна ще далі від золота.

 

У цьому чемпіонаті команди вже тричі зустрічались. У першому колі у Харкові матч завершився бойовою нічиєю 2:2, а згодом дві перемоги здобули харків’яни 3:2 і 2:0.

 

«Єнакієвець» (Єнакієве) – «Локомотив» (Харків)

Донецьк. ДЮСШ-5. 12:00

Арбітри: Олексій Банасько (Фастів), Віталій Поляков (Кривий Ріг).

Третій арбітр – Роман Плотніков (Донецьк). Хронометрист – Вахтанг Халваши (Донецьк).

Інспектор – Олександр Жовтоног (Дніпропетровськ). Делегат – Генадій Лисенчук (Київ).

 

«Енергетичне» дербі

 

У Львові поєдинок буде не менш запеклим. Зійдуться команди, які хоч і фаворити у своїх протистояннях за 1-ше і 3-тє місця відповідно, але все ж ще не забезпечили собі потрібного результату, тому і їм пункти у турнірну таблицю дуже потрібні. Ще й до того долею жеребу випало так, що ці команди зустрінутся у півфіналі національного кубка, тому цей поєдинок буде мати ще один цікавий підтекст. Фактично у разі перемоги і поразки конкурента, що «Енергія», що «Ураган» може собі забезпечити те місце, за яке вони борються.

 

Щодо зустрічей цього сезону, то тут схожа ситуація, як і у іншій парі туру. У першому колі у Івано-Франківську команди зіграли внічию 4:4, а далі були дві перемоги «енергетиків» 4:1 і 8:5. Але не слід забувати, що ці команди зустрічались у фіналі попереднього чемпіонату, коли «Ураган» переміг у серії 3:2 і у Суперкубку перед цим чемпіонатом, коли франківці також залишили львів’ян ні з чим.

 

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

Львів. ПС «Галичина». 13:00

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Олег Коваленко (Донецьк).

Третій арбітр – Ігор Якимишин (Львів). Хронометрист – Юрій Щепанський (Львів).

Інспектор – Валентин Савицький (Бориспіль). Делегат – Володимир Залойло (Київ).

ИСТОЧНИК: http://extra-liga.org.ua/extra-ligue/808-1

Просмотров: 447 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz