Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 24 » «Битва характерів» переможця не виявила
11:28
«Битва характерів» переможця не виявила
Менше двох хвилин не вистачило "Кардиналу" для того, аби здобути перемогу над львівською "Енергією" у грі чотирнадцятого туру чемпіонату футзальної Екстра-Ліги. 

Незважаючи на незручний час початку матчу, у понеділок о 13:00, на гру «Кардинала» і «Енергії» зібралося чимало глядачів. Ті ж, хто через різні причини не зумів відвідати звітний поєдинок – безумовно «тепло» згадуватимуть «Різдвяний бал». Адже саме через танцювальне дійство, яке проходило у спортзалі ДЮСШ-4 упродовж суботи та неділі, календарний матч чемпіонату Екстра-ліги довелося перенести на будній день.

До речі, за доброю традицією для танцюристів у спортзалі ДЮСШ-4 вкладають спеціальний паркет, вартістю кількасот тисяч гривень. Футболісти поки про такий можуть лише мріяти…

Але наразі – про інше. Матч запеклих суперників, «Енергії» та «Кардинала», розпочався розвідкою боєм. Вже на першій хвилині гри Сергій Піддубник вже фірмовим ударом з льоту замикав діагональ партнера – виручив гостей Володимир Кардаш. Напоготові був кіпер і коли аналогічний трюк виконал Віталій Танський.

Біля протилежних воріт гостро атакував Євген Рогачов. Обидва гарматні постріли «вісімки» львівського клубу виявилися невлучними. 

Потому суперники дещо заспокоїлися. Кожна команда намагалася більше контролювати м’яч, і на удар зважувалися лише з вивірених позицій.

Варто відмітити те, що у грі з «енергетиками» Сергій Піддубник випробував третю четвірку команди. Проти Валерія Легчанова, Олександра Бондаря, Тараса Кузя і Сергія Коваля на рівних відіграла четвірка Віталія Лісніченка, Дмитра Ситника, Артема Фаренюка і Олександра Басіча.

На шостій хвилині зустрічі реальну нагоду забити втратили гості. Тарас Кузь на лівому фланзі опинився віч-на-віч із Дєнюжкіним, проте програв дуель воротарю.

Згодом Дмитро Бондар на замасі поклав на майданчик Чернієнка, але у дальній кут воріт «Кардинала» не влучив – мимо.

Господарі відповіли класичною стіночкою Дармовіс – Когут. Але і Юрія точність підвела.

Згодом Когут не зумів реалізувати найбільш реальну нагоду для взяття воріт упродовж усього чемпіонату. Михайло Волянюк, промчавши повз кількох опонентів, викотив м’яча партнеру. Когуту залишалося лише закотити «сферу» у порожні ворота. Удар і…. мимо! Як можна було не влучити у порожні ворота з менш, ніж метрової відстані – зараз не зможе відповісти навіть сам Юрій.

За нього відповіли інші. Андрій Чернієнко повторив прохід Волянюка вже правим флангом атаки і паралельно лінії воріт викотив зручну передачу на Піддубного. Сергій пробив у дотик без шансів для Кардана – 1:0. Вже в наступній атаці Чернієнко міг збільшити перевагу в рахунку. М’яч після його дальнього пострілу просвистів над хрестовиною воріт «Енергії». Перерва.

Після відпочинку на майданчику розпочалася справжня битва. Філософій, характерів та нервів. «Кардинал» ледь не усіма силами відійшов до власних воріт, намагаючись грати на контратаках. Гості ж ці контратаки в разі втрати м’яча, що називається «рубали під корінь». Іноді, у прямому сенсі слова. Тим паче, до певного моменту арбітри на грубу гру «енергетиків» не реагували ніяк. Овсянніков своє попередження за цілий каскад порушень правил, підкатів та провокацій – отримав лише на 28-й хвилині. А Кардаш «жовте» світло перед собою побачив тільки після того, як «виключив» з гри Михайла Волянюка. Останнього після верхової боротьби за м’яч із воротарем «Енергії» відправили прямісінько до лікарні.

Як тут не згадати гру першого кола у Львові, коли непростих травм зазнали одразу троє гравців «Кардинала». 

Здавалося, єдиним острівцем спокою у вирі гри залишався голкіпер «Кардинала» Віталій Дєнюжкін. Перший номер команди рятував власні ворота у просто неймовірних ситуаціях, кілька разів відбиваючи удари суперників вже у положенні лежачи.

За три з половиною хвилини до фінальної сирени наставник львів’ян Олександр Косенко пішов ва-банк. Володимира Кардана на майданчику замінив п’ятий польовий – Валерій Легчанов.

І на передостанній хвилині матчу облога воріт «Кардиналу» таки принесла успіх. Турнірне очко «Енергії» приніс Євген Рогачов, влучно пробивши під дальню стійку – 1:1.

Згодом м’яч ще раз влетів у сітку «Кардинала». Втім, Денис Овсянніков пробив Віталія Дєнюжкіна вже після фінальної сирени. 

Підсумкова нічия – 1:1 очевидно не задовольнила жодну зі сторін. «Кардинал» залишився у турнірній таблиці шостим. «Енергія» - другою.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Енергія» (Львів) – 1:1 (1:0)

Рівне: Віталій Дєнюжкін – Андрій Чернієнко, Віталій Танський, Сергій Піддубний, Сергій Тригубець - Олександр Басіч, Артем Фаренюк, Віталій Лісніченко, Дмитро Ситник – Мар’ян Маринюк, Михайло Волянюк, Павло Дармовіс, Юрій Когут.

Львів: Володимир Кардаш - Денис Овсянніков, Дмитро Бондар, Євген Рогачов, Максим Павленко - Сергій Коваль, Тарас Кузь, Олександр Бондар, Валерій Легчанов - Михайло Грицина, Микола Грицина, Степан Струк.

Голи: Сергій Піддубний, (19) - Євген Рогачов, (39).

Попередження: Михайло Волянюк, (13) - Денис Овсянніков, (28), Володимир Кардаш, (33).

ИСТОЧНИК: http://www.cardinal-rivne.com/index.php/news/about-mfc/183-bitva-kharakteriv-peremozhtsya-ne-viyavila

Просмотров: 493 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz