Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 27 » Без трьох ключових гравців “Шанс-Авто” перемагає “Візаж”
17:45
Без трьох ключових гравців “Шанс-Авто” перемагає “Візаж”

СК "Візаж": Сорокін Максим, Мухін Володимир, Киришун Роман, Лясковський Антон, Зайцев Віталій, Тищенко Микита, Терновий Дмитро, Коваль Юрій, Лисенко Андрій, Дригус Олександр, Мельник Юрій, Рахметов Рустам.
Головний тренер: Віталій Лясковський
ФК "Шанс-Авто": Чемерис Павло, Колодюк Юрій, Луців Андрій, Ягодинець Олександр, Романчук Віталій, Бобилєв Володимир, Портянко Іван.
Головний тренер: Андрій Луців 

Коротко про матч:

1 тайм

     Перші влучні удари у рамку воріт від обох команд глядачі побачили аж на 3-ій хвилині грі. Спочатку могли вийти вперед "шансівці, але Віталій Романчук не віддав пас на дальню стійку вільному капітану команди. Момент закінчився неточним ударом повз ворота. Одразу атака «два в один» від "Візажа ледь не завершилась голом, але надійно зіграв воротар ковельчан. Сьома хвилина і помилка Андрія Луціва у центрі поля закінчується змарнованою атакою гостей. Фол проти Івана Портянка на 8-ій хвилині закінчився неточним ударом Олега Павліва повз ворота. На 10-ій хвилині чи не найкращу нагоду вивести гостей вперед, після обіграшу Андрія Луціва, змарнував Антон Лясковський. Він не зміг реалізувати вихід віч-на-віч з воротарем господарів. "Шанс-Автовідповіло ударом Олега Павліва на 11-ій хвилині – м’яч влучив у стійку воріт. На 13-ій хвилині "шансівці провели гольову атаку «три у два», а автором забитого м’яча став Микола Радько. 15-та хвилина і фол проти Олександра Школьного ледь не завершився голом, але знову надійну гру продемонстрував кіпер "Шанс-Авто. Тайм-аут на 16-ій хвилині від волинян пішов на користь гостям. Кінцівка першого тайму була за "Візажем. Спочатку, на 19-ій хвилині, житомирянам забракло влучності, а вже за 30 секунд до завершення першого тайму Юрій Коваль забив так званий "гол у роздягальню, тим самим відновивши паритет. Перерва.

2 тайм

    Другий тайм автивніше розпочали "шансівці і вже на 21-ій хвилині створили гострий момент біля воріт суперника, та Володимиру Бобилєву забракло сил перекинути кулю через воротаря гостей. 22-а хвилина і він же ударом з-за меж карного майданчика влучає у стійку воріт. "Візаж відповів ударом повз ворота Романа Киришуна на 23-ій хвилині. На 25-ій хвилині розіграш штрафного збоку гостей ледь не завершився голом – удар Дмитра Тернового парирував Юрій Колодюк, перевівши м’яч на кутовий. 26-та хвилина і ще один "сейвкіпера "шансівців після влучного удару Дмитра Тернового. Одразу після цього прийшла черга продемонструвати майстерність до воротаря гостей Рустама Рахметова, який парирував удар Івана Портянка. 29-та хвилина і черговий розіграш ауту завершується ударом Бобилєва повз ворота. 31-ша хвилина: удар Віталія Романчука кіпер житомирян перевів на кутовий. Після його розіграшу Олег Павлів дальнім ударом вивів команду вперед – 2-1. Не встигли оговтатись житомиряни, як той же Павлів віддав пас на дальню стійку Віталію Романчуку, який і збільшив перевагу ковельчан у матчі до 3-1. На 33-ій хвилині "Візаж” відповів ударом Андрія Чернієнка, але надійна гра воротаря "шансівців” зберегла рахунок у матчі незмінним. 34-та хвилина і тайм-аут з боку господарів. Після нього команда "Шанс-Автопровела контратаку, але після прострілу Володимира Бобилєва на дальню стійку, завершального удару не було. Чи не найкращим у цей день був кіпер "шансівців” Юрій Колодюк. На 36-ій хвилині він парирував удар Антона Лясковського. За три хвилини до завершення поєдинку Іван Портянко, дальнім ударом у нижній кут воріт, закріпив перевагу "шансівців – 4-1. Після цього у складі «Візажа» з’явився на майданчику п’ятий польовий. Як наслідок, дубль Юрія Коваля і рахунок 4-2 на табло. За півтори хвилини до завершення матчу Андрій Луців заробляє жовту картку і небезпечний штрафний удар з шести метрів ледь не завершився голом. Після його розіграшу Коваль міг відзначитись хет-триком, але він не зміг поцілити у порожні ворота.

ИСТОЧНИК: http://shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/220--qq-q-q



Просмотров: 566 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz