Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 9 » Аутсайдер попсував нерви, але не більше
19:46
Аутсайдер попсував нерви, але не більше
Друга у сезоні перемога над «Спортлідером» далася «Кардиналу» зовсім непросто. Рівняни програли перший тайм, а вирішальний гол провели на останніх хвилинах поєдинку.

Щоправда, жодних передумов для «валідольної» гри, здавалося б, не було. Команда Сергія Піддубного не програла «Спортлідеру» жодної офіційної гри в історії (за виключенням дивного за своєю суттю Кубка Екстра-ліги, який навесні проходив саме у Хмельницькому). До того ж, своїх вболівальників «Кардинал» привчив до перемог над хмельничанами впевненими та на класі.

Втім, чи то через недооцінку суперника, чи через над мотивацію гостей – краще матч почали саме підопічні Івана Стасюка. Дмитро Калуков та Ярослав Заворотній по черзі перевірили реакцію Віталія Дєнюжкіна. Володимир Сондак із середньої дистанції пробив повз ворота.

А на сьомій хвилині зустрічі «Спортлідер» зумів відкрити рахунок. Олексій Фетько точним ударом з лівого флангу вперше засмутив Віталія Дєнюжкіна.

Фактично одразу господарі майданчика могли відновити рівновагу. Але ні Чернієнко, ні Маринюк не зуміли замкнути передачу Сергія Піддубного.

Ще за декілька хвилин оплески залу зірвав Фаренюк. Артем декількома фінтами розправився з двома суперниками, але його удар прийшовся точно у Максима Лисенка.

Гра плавно, але впевнено перейшла виключно на половину майданчика, де з усіх сил оборонявся «Спортлідер». Наприкінці тайму стійку воріт Лисенка м’яч струсонув після удару Михайла Волянюка, а Олександр Басіч на добиванні був неточним. Фактично одразу ж Піддубний вийшов віч-на-віч із Лисенком – знову підвела влучність. А Віталій Танський після розіграшу кутового пробив над перекладиною.

У цей момент гості вже мали у своєму пасиві п’ять командних фолів і лише Фортуна врятувала їх від пропущеного голу.

Не змінився малюнок гри і після перерви. Господарі атакували, гості – відбивалися. Вже на десятій секунді другого тайму знову мав забивати Піддубний. Граючий тренер на ходу приборкав передачу Танського за спини суперникам і бив з гострого кута – Лисенко перевів удар на кутовий.

Щойно голкіпер «Спортлідера» викинув сферу подалі від воріт – рівняни організували чергову атаку. Цього разу Андрій Чернієнко втік на рандеву із Максимом Лисенком, технічно пробив повз воротаря і знову (!) не влучив у ворота.

У такій ситуації гості сподівалися лише на контратаки. В одному з епізодів Чернієнко, послизнувшись втратив м’яча. Хмельниччани кинулися в контратаку і Михайло Волянюк був змушений зупинити суперника недозволеним прийомом. На цю мить у пасиві гравця «Кардинала» вже була жовта картка і повторне попередження перетворилося б на вилучення. Втім, арбітри обмежилися останнім усним зауваженням.

Фактично одразу «Кардинал» знову мав забивати. Танський пробив по воротах, Лисенко відбив перед собою, а добивання Маринюка знову прийняла на себе стійка.

Втім, як говорить прислів’я – скільки ниточці не витися, а кінець знайдеться. Старання рівнян врешті дали свої плоди. Віталій Танський на лівому фланзі атаки технічно позбувся опіки і з гострого кута пробив у дальній верхній кут воріт. М’яч просвистів поміж вухами Максима Лисенка – 1:1.

На радощах господарі знову могли пропустити. Друга за тайм серйозна атака «Спортлідера» призвела до виходу Сондака віч-на-віч із Дєнюжкіним. Голкіпер правила порушив – безумовно. Судді обмежилися демонстрацією жовтої картки.

Штрафний удар взявся пробивати екс-гравець МФК «Рівне» та «Кардинала» Володимир Сондак і влучив у хрестовину воріт.

На десятій хвилині другого тайму вже Максим Коробка не за правилами зіграв проти Михайла Волянюка. Саме останній виконав розбіг для вільного удару, але пробив несподівано для всіх Піддубний. Настільки майстерно, що м’яч ніби після кидка рукою, влетів у верхній кут воріт – 2:1.

Обидва голи «Кардинала», і особливо м’яч Сергія Піддубного, безперечно, стануть окрасою туру Екстра-ліги.

Пропустивши другий гол, «Спортлідер» все ж згадав про атаку і кинувся рятувати матч. В допомозі гостям прогнозовано стали дальні удари та стандарти. Саме розіграш кутового і став успішним. Ярослав Заворотній пробив з льоту після передачі з кута майданчика, м’яч влучив у Маринюка і влетів у сітку – 2:2.

На останніх хвилинах гри «Кардиналу» не вистачало Сергія Тригубця, який через дискваліфікацію спостерігав за матчем з трибуни. Втім, цього разу у команді знайшовся інший герой.

Підсумкову перемогу рівнянам приніс Когут, який нарешті відновився після травми і вперше у сезоні вийшов на офіційну гру. Юрій відправив м’яча вже у порожні ворота після удару Павла Дармовіса.

Заключні три хвилини зустрічі «Спортлідер» провів із п’ятим польовим гравцем. Проте, це жодним чином гостям не допомогло.


«Кардинал-Рівне» - «Спортлідер+» - 2:3 (0:1).

«Кардинал-Рівне»: Віталий Дєнюжкин - Андрій Черниєнко, Віталій Танський, Сергій Піддубний, Мар’ян Маринюк - Олександр Басіч, Артем Фаренюк, Віталій Лісніченко, Володимир Кручок, Дмитро Ситник, Михайло Волянюк, Павло Дармовіс, Юрій Когут.

«Спортлідер+»: Максим Лисенко - Володимир Сондак, Дмитро Мартинюк, Дмитро Калуков, Олексій Фетько - Андрій Засенко, Андрій Чуднов, Дмитро Михайленко, Максим Івонко, Максим Коробка, Ярослав Заворотний

Голи: Віталій Танський (26), Сергій Піддубний (31), Юрій Когут (36) - Олексій Фетько (7), Мар’ян Маринюк (34, автогол).

Попередження: Михайло Волянюк (20). Віталій Дєнюжкін (27) - Дмитро Михайленко (3), Максим Коробка (31), Андрій Засенко (34).

Роман Свирида, спеціально для Офіційного сайту МФК "Кардинал-Рівне"

Просмотров: 481 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz