Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 24 » «АППЕРКОТ» відправив хмельничан у нокаут
01:58
«АППЕРКОТ» відправив хмельничан у нокаут

«Спортлідер-2» (Хмельницький) – «АППЕРКОТ» (Ковель) – 3:8 (1:4)

Арбітри: Скоропад В’ячеслав, Гандзій Василь (обидва – Київ)

Голи: Філь Сергій (8), Монастирський Віталій (34), Малишевський Юрій (38) – Кузьміч Роман (4), Тушич Віталій (13, 23), Кашуба Віталій (14), Романчук Юрій (20), Мороз Петро (21), Чанко Сергій (25, 28)

«Спортлідер-2»: 17. Тимощук Богдан, 3. Жаріков Денис, 4. Філь Сергій, 5. Ситник Олег, 6. Малишевський Юрій, 8. Рибчинський Назар, 9. Чорнобай Сергій, 10. Баландюк Олександр, 11. Шеремета Руслан (кап.), 12. Атаманюк Віталій, 14. Іщук Євген, 15. Мартинюк Дмитро, 16. Монастирський Віталій

Головний тренер: Вадим Рефель

«АППЕРКОТ»: 1. Дувакін Дмитро, 36. Ярмолюк Олег, 3. Кашуба Віталій (кап.), 4. Портянко Іван, 5. Портянко Олександр, 6. Ільїн Віталій, 9. Кузьміч Роман, 10. Романчук Юрій, 11. Тушич Віталій, 14. Ворона Анатолій, 15. Чанко Сергій, 20. Мороз Петро

Головний тренер: Анатолій Ворона

Сьогодні хмельницький «Спортлідер-2» провів черговий матч в рамках чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги. В грі 16-ого туру підопічні Вадима Рефеля приймали одного із лідерів чемпіонату – «АППЕРКОТ» із Ковеля.

Перший небезпечний момент в грі створили господарі. Олег Ситник вибачив суперника, не зумівши замкнути гострий простріл від Філя. Команда з Ковеля досить швидко адаптувалась до нашого майданчику, і розпочала суттєво загострювати гру біля володінь Богдана Тимощука. Добре з гострого кута бив Кузьміч, однак впевнено у рамці воріт зіграв наш голкіпер. «Дев’ятка» гостей не зупинився на досягнутому, і на 4-ій хвилині прицільно пробив у лівий нижній кут, і сфера рикошетом від Тимощука залетіла у сітку воріт – 0:1. Хмельничани, заведені палкою підтримкою власної торсиди, відразу кинулись відіграватись. Двічі Рибчинський філігранними передачами виводив на ударні позиції Мартинюка та Шеремету, але в обидвох випадках вище всяких похвал діяв воротар гостей, раз-по-раз рятуючи свою команду від неприємностей. Але на 8-ій хвилині натиск «лідерів» дав свої плоди. Шеремета чудово відпасував на далью стійку, де Філь вдотик переправив м’яч у лівий нижній кут – 1:1. Міг забивати Атаманюк, проте Дувакін ціною надзусиль парирував потужний удар з розвороту у виконанні Віталія. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Іван Портянко прострелив на дальню стійку, де Тушич вдотик вколотив сферу у лівий нижній кут воріт – 1:2. Статус-кво міг відновити Сергій Філь, який небезпечно пробивав під поперечину, але голкіпер «АППЕРКОТА» був на висоті в цьому епізоді, врятувавши свою команду. Гості відразу провели чудову контраатаку, яка втілилась у третій забитий гол. Розкішну передачу від Чанко красивим ударом у ліву «шістку» замкнув капітан «АППЕРКОТА», Віталій Кашуба, не залишивши Тимощуку жодних шансів – 1:3. Скоротити розрив до мінімуму міг Мартинюк, який націленим ударом в нижній кут замикав виважену передачу від Філя, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Дувакін, витягнувши фактично «мертвий м’яч». Забивати повинен був Атаманюк, однак вибачив суперника, не влучивши з кількох метрів у порожні ворота після прицільної передачі від Мартинюка. В складі гостей близьким до забитого м’яча був Мороз, замикаючи простріл від Кашуби, проте його удар прийняла на себе ліва стійка воріт Тимощука. За декілька секунд до перерви хмельничани пропустили «гол у роздягальню». Кузьміч відпасував на дальню стійку, де Романчук спочатку на замасі поклав на паркет Тимощука, а потім вразив порожні ворота – 1:4.

Другий тайм розпочався з шаленого пресингу гостей. Потужний удар у лівий нижній кут від Чанко Чорнобай зумів парирувати, але був безсилим від добивання Мороза – 1:5. Через дві хвилини після грубої помилки захисників «лідерів» відразу два гравці команди гостей вийшли на нашого голкіпера, в результаті чого Тушич на дальній стійці закотив сферу у порожні ворота після передачі від Кузьміча – 1:6. Гості і не думали зупинятись на досягнутому. Кашуба відпасував на Чанко, і «п’ятнадцятка» ковельців зльоту поцілив у праву «шістку» – 1:7. Хмельничани оговтались після такого «холодного душу», і створили відразу дві стовідсоткові нагоди. Націлену передачу від Атаманюка ударом з декількох метрів у нижній кут замикав Мартинюк, але вибачив суперника, влучивши у стійку. Небезпечно з дальньої дистанції бив у праву «шістку» капітан хмельничан, Руслан Шеремета, проте за гостей знову зіграла штанга. «Лідери» пішли ва-банк, випустивши п’ятого польового гравця, але це їм ніяких дивідендів не принесло. Чанко красивим ударом перекинув Шеремету, який тоді діяв у якості голкіпера – 1:8. Скоротити розрив у рахунку міг Філь, проте рятівником гостей виступив Тушич, вибивши сферу з порожніх воріт після удару «четвірки» хмельничан. На 34-ій хвилині Шеремета чудово відпасував на дальню стійку, де Віталій Монастирський зльоту пробив у лівий нижній кут без шансів для голкіпера – 2:8. Ефектну крапку в матчі встановив Юрій Малишевський, який красиво п’ятою переправив сферу у сітку воріт після прострільної передачі від Шеремети, і встановив підсумковий рахунок – 3:8.

Наступну гру хмельничани проведуть 30-ого березня. Підопічні Вадима Рефеля вирушать до Одеси, де зіграють з одним із лідерів чемпіонату – місцевою МФК «Одесою».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4687.html
Просмотров: 710 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz