Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 3 » "АППЕРКОТ" (Ковель) - "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - 11:9 (6:1)
01:04
"АППЕРКОТ" (Ковель) - "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - 11:9 (6:1)
У суботу, 2 березня, у Ковелі відбувся календарний матч 13-го туру Першості України серед команд першої ліги. Дублери івано-франківського "Урагану" зазнали виїзної поразки від місцевого "Апперкота" з рахунком 9:11.

Навіть сім голів в цій грі кращого бомбардира "ураганівців" Ореста Боргуна виявилось замало не лише для перемоги, а навіть для нічиєї...

В першому таймі підопічні Івана Скіцка грали не дуже впевнено. Далася взнаки специфіка залу - нестандартний розмір майданчика. Гості не зуміли реалізувати багато моментів біля воріт суперника, а ковельці своїми нагодами скористалися сповна. У більшості випадків спрацьовувало футбольне правило "не забиваєш ти, забивають тобі". За підсумками першого тайму "Ураган-2" поступався "Апперкоту" з розгромним рахунком 1:6.

Після перерви івано-франківці не впали духом, взяли себе в руки і почали виправляти катастрофічну ситуацію. В середині другого тайму "ураганівці" вдалися до тактики гри в п'ятьох, яка почала приносити очікуваний результат. Незабаром гостям вдавалося скоротити відставання, хоча м'ячі залітали у воротах обох команд. На жаль, "драконам" не вистачило часу виправити становище і звести поєдинок бодай до нічийного результату.

Голи в Урагану-2: 7-Боргун, Горбатий, Миколюк.
Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану-2":
- Що я можу сказати, результат для нас невтішний. Ми повністю провалили гру в першому таймі. Не змогли виручити команду наші голкіпери, які не мали б пропускати банальні голи. Однак, варто зазначити, що на такому малому майданчику грати було тяжко. Ми до такого не звикли і під час гри складно було пристосуватися.

Говорячи про позитиви, то приємно, що сьогодні постарався Боргун Орест, який взяв на себе роль лідера. В принципі, в другому таймі нам вдалося переломити хід гри. Вже під кінець матчу у нас була реальна можливість виправити становище, проте нам просто не вистачило часу. Я думаю, якби ми мали ще бодай 3 хвилини, результат би був інакший… Однак я вірю в нашу команду, будемо працювати над своїми помилками й надалі.

Дарина ТИЖБІРЯК, Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

Просмотров: 656 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz