Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 9 » «Апперкот» для хмельничан
22:37
«Апперкот» для хмельничан
Спортлідер-2» (Хмельницький) – «АППЕРКОТ» (Ковель) – 1:5 (0:3)

Арбітри: Подранний Микола, Конюхов Сергій (обидва – Житомир)

Голи: Атаманюк Віталій (33) – Данилюк Іван (7, 21), Кашуба Віталій (19, 20), Чанко Сергій (34)

«Спортлідер-2»: 17. Тимощук Богдан, 3. Жаріков Денис, 4. Філь Сергій, 5. Ситник Олег, 6. Малишевський Юрій, 8. Рибчинський Назар, 9. Алексейчук Сергій, 10. Баландюк Олександр, 11. Шеремета Руслан (кап.), 12. Атаманюк Віталій, 13. Грищук Денис, 14. Іщук Євген, 16. Монастирський Віталій

Головний тренер: Вадим Рефель

«АППЕРКОТ»: 1. Дувакін Дмитро, 3. Кашуба Віталій (кап.), 4. Портянко Іван, 5. Портянко Олександр, 6. Ільїн Віталій, 7. Данилюк Іван, 10. Романчук Юрій, 11. Тушич Віталій, 15. Чанко Сергій, 36. Ярмолюк Олег

Головний тренер: Анатолій Ворона

Попередження: Філь Сергій (20), Тимощук Богдан (24), Алексейчук Сергій (32)

Сьогодні ФК «Спортлідер-2» провів черговий матч в чемпіонаті України з футзалу серед команд Першої ліги. Грою проти одного із лідерів турніру – ковельського «АППЕРКОТА», підопічні Вадима Рефеля закінчували друге коло змагань.

Обидві команди розпочали дуже обережно. Перший небезпечний момент в грі виник аж на 3-ій хвилині. Олег Ситник чудово зіграв на перехопленні, і відразу бив у дальній кут, проте м’яч після його удару пролетів в лічених сантиметрах поруч із стійкою воріт. Міг забивати Віталій Монастирський, однак рятівником гостей виступив Юрій Романчук, який в підкаті заблокував могутній удар гравця хмельничан. Після цього гості прийшли в себе, і почали створювати гольові моменти біля володінь Богдана Тимощука. Фантастично бив у ліву «дев’ятку» кращий голеадор ковельчан та турніру загалом, Іван Данилюк, але не менш ефектно зіграв у рамці воріт страж воріт хмельничан, який у неймовірному стрибку витягнув фактично «мертвий» м’яч. Але вже наступна атака гостей увінчалась взяттям воріт. Віталій Ільїн з гострого кута прострелив у центр карного майданчика, де Данилюк блискуче зіграв на випередження, і в один дотик переправив сферу у сітку воріт – 0:1. Міг «АППЕРКОТ» відразу подвоїти перевагу, але вибачив підопічних Вадима Рефеля Віталій Кашуба, не зумівши замкнути на дальній стійці розкішний простріл від Романчука. Гості суттєво додали у швидкості, і здавалось, що проблем нашим землякам точно не уникнути. Чанко зльоту бив у праву «шістку», проте вище всяких похвал зіграв Тимощук, врятувавши команду від неприємностей. Капітан ковельчан, Віталій Кашуба блискучим парашутаом зі своєї половини поля відправляв сферу на голову Данилюку, і кращий бомбардир турніру вдотик пробивав під поперечину, однак знову впевнено у рамці воріт зіграв наш голкіпер. Підступного удару завдавав по воротах хмельничан той же Данилюк, але на допомогу нашому голкіперу прийшов Філь, який вибив сферу з лінії воріт. І саме тоді ледве спрацювало відоме футбольне правило. Олег Ситник гарматним ударом з дальньої дистанції цілив у ліву «дев’ятку» воріт гостей. Дмитро Дувакін лише з другої спроби зумів перевести круглого на кутовий. Перевіряв голкіпера з дальньої дистанції також Малишевський, проте страж воріт «АППЕРКОТА» не без проблем впорався з блискучим пострілом у виконанні Юрія. Після цього гості значно активізувалися. Передачу Олександра Портянко красивим ударом зльоту у верхній кут замикав Чанко, однак його удар прийняла на себе поперечина воріт. Впродовж наступної хвилини «п’ятнадцятка» гостей міг двічі засмутити хмельничан, але вище усяких похвал у рамці воріт господарів діяв Богдан Тимощук. Небезпечними ударами обмінялися Шеремета та Данилюк, проте на висоті були вже голкіпери обох команд. Певно, «лідери» не витримали такого пресингу, адже провалили кінцівку тайму, пропустивши ще двічі. Віталій Кашуба після помилки захисника чудово пробив у праву «шістку» воріт – 0:2. А вже майже перед сиреною на перерву Данилюк зряче відпасував на дальню стійку, де той же Кашуба вдотик переправив сферу у кут воріт, оформивши дубль в цій грі – 0:3.

Вже в дебюті другої половини зустрічі Шеремета міг зменшити розрив у рахунку, однак Дувакін в неймовірному стрибку витягнув сферу з нижнього кута після удару нашого капітана. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Іван Данилюк розібрався на бровці з Ситником і невідпорно пробив у ліву «дев’ятку» воріт – 0:4. Хмельничани, заведені палкою підтримкою вболівальників, кинулись відіграватись. Чудово з розвороту у правий верхній кут пробивав Віталій Атаманюк, однак Дувакін чудом зреагував на постріл гравця «Спортлідера-2», в неймовірному стрибку перевівши сферу на кутовий. Після цього гості ледве не зловили підопічних Вадима Рефеля на контраатаці. Олександр Портянко красивим пасом вивів на ударну позицію Данилюка, однак удар «сімки» «АППЕРКОТУ» прийшовся у хрестовину воріт. Господарі пішли ва-банк, замінивши голкіпера на п’ятого польового гравця. І це дало результат на 33-ій хвилині. Шеремета відпасував на дальню стійку, де Атаманюк поцілив у лівий нижній кут без шансів для Дувакіна – 1:4. Відразу забити другий м’яч «лідерів» міг Олег Ситник, однак м’яч після чудового удару «п’ятірки» хмельничан трішки розминувся з «дев’яткою» воріт гостей. В середині другого тайму Чанко блискуче зіграв на перехопленні, і пробив у порожні ворота після помилки підопічних Вадима Рефеля – 1:5. Завершення матчу проходило у атаках господарів майданчика. Філь небезпечно пробивав у праву «шістку», однак вкотре виручив гостей їхній голкіпер. Вибачив суперника Ситник, який не зумів замкнути на дальній стійці блискучий простріл від того ж Сергія Філя. Двічі рятував команду неймовірний Дувакін. Страж воріт гостей зловив справжній кураж, і парирував з верхнього кута «мертві» м’ячі після ударів Рибчинського та Атаманюка.

У підсумку – поразка хмельничан з рахунком 1:5. Наступну гру «Спортлідер-2» проведе 16-ого березня. Підопічні Вадима Рефеля на виїзді зіграють із львівським «Львівхолодом».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/4536.html

Просмотров: 613 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz