Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июнь » 4 » Або пан, або пропав
01:14
Або пан, або пропав
Четверта гра фінальної серії плей-оф між «Енергією» та «Ураганом» завершилася переконливою перемогою господарів з рахунком 10:3. Відтак, рахунок у серії став нічийним - 2:2. Доля чемпіонства вирішиться завтра у палаці спорту «Галичина», де команди проведуть останній п’ятий матч серії. Для «Енергії» та «Урагану» майбутня гра буде найважливішою у сезоні. На кону чемпіонство України і участь команди наступного року в Кубку УЄФА. Як і для львів’ян, так і для франківців майбутня гра з підтекстом або пан, або пропав. Права на помилку ні в кого немає, а помилитися хтось буде змушений. Святковий день тижня неділя для когось стане більш, ніж радісним. Для однієї з команд цей день буде вписаний яскравими літерами в історії клубу.

Щодо четвертої гри, то її сміливо можна розбити на чотири різні частини. Якщо в перші десять хвилин матчу «Ураган» виглядав доволі потужно, то у другій половині першого тайму львів’яни повністю домінували на майданчику. Впевнена гра Владислава Лисенка у воротах передалася на усю львівську команду. Натомість в «Урагану» сталося усе з точністю до навпаки. Невпевнені дії Владислава Корнєєва у воротах, кращі футбольні роки якого уже в минулому, також вплинули на гру команду, щоправда не з кращої сторони. Відсутність основного воротаря Кирила Ципуна далася взнаки. Як показали два матчі у Львові, рівноцінної заміни Кирилу не знайшлося. Також у другій грі «Урагану» забракло «мотора» команди бразильця Біро Жаде. Четверта гра у Львові підтвердила, що без нього «Ураган» зовсім не та команда.

До завершення першого тайму львів’яни зуміли зробити рахунок 6:0 і піти на велику перерву під гучні овації вболівальників. До речі, фан-сектор львівської команди проводжав своїх футболістів в роздягальну стоячи.
Після перерви гості з Івано-Франківська пішли забивати голи престижу з допомогою п’ятого польового гравця. Така тактика у першій грі у Львові дала свої плоди – підопічні Сергія Гупаленка зробили серйозний камбек у рахунку. Цього разу хоч на такий подвиг гості не спромоглися, однак три м’ячі у ворота Лисенка таки забили. Натомість цього дня «енергетики» забивали ще й у порожні ворота. Ефектну крапку у матчі з 1 секунду до сирени поставив Євген Рогачов.

Втрачене в Івано-Франківську львів’яни уже надолужили у рідних стінах. Тепер треба зробити останній крок, чемпіонський!

«Енергія» (Львів) - «Ураган» (Івано-Франківськ) - 10:3 (6:0)
«Енергія»: Лисенко - Д.Бондар, Рогачов, Струк, О.Бондар - Легчанов, Овсянніков, Павленко, Якунін - Макаєв, Задорожний
«Ураган»: Корнєєв - Ренатіньо, Павлюк, Сімка, Цвєлих, - Валенко, Шотурма, Ярий, Сержао - Чепорнюк
Голи: Якунін (4), Струк (12), Павленко (15, 15), Д.Бондар (17), Овсянніков (20), Макаєв (24), Легчанов (32), А.Бондар (38), Рогачов (40) - Сержао (27), Ярий (31), Шотурма (39)
Попередження: Валенко, 29, Сімка, 35

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=2002
Просмотров: 852 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz