Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 24 » Станіслав Гончаренко: претензій до підопічних в мене не має
11:11
Станіслав Гончаренко: претензій до підопічних в мене не має
Головний тренер львівського «Тайму» Станіслав Гончарекно після перемоги у Суперкубку України над харківським «Локомотивом» (4:0) визнав, що саме перший гол його команди став відправною точкою для загальної перемоги.

Початок сезону – це завжди відповідальний період, – зізнався Станіслав Гончаренко. – У таких іграх треба дати певний час на розвідку. Статус-кво суперників визначається за час усієї гри. Тому треба було добре увійти у гру, певний час потрібен був, щоб адаптуватися. Одна-єдина помилка могла зламати хід подій, так би мовити, роздратувати ситуацію. Та тактика, яку ми обрали, відповідала тому, щоб не допустити несподіванок з боку опонентів. Перш за все вона полягала в тому, щоб не зробити жодної помилки, щоб потім суперника не наздоганяти і не діставати. Це у нас вийшло. Витримавши певний час, ми отримали сатисфакцію. Витримали – і забили свій м’яч. А це вже стало тією відправною точкою, після якої ми вже взяли гру у свої руки і нікуди її не відпускали.

Тобто до гравців претензій у вас немає?
Зовсім нема. І не тільки до підопічних. Я скажу, що чи не вперше у моїй кар’єрі було таке гарне суддівство. Дуже сподобалася мені сьогодні робота суддівської бригади. А що стосується моєї команди, то жодного зауваження ні до одного гравця у мене немає.

В одному з інтерв’ю перед початком цієї гри ви сказали, що Суперкубок України – не надто важливий трофей. Важко після цього гравців налаштувати на матч?
Ви знаєте, є фрази, які вважаються розхожими, їх кажуть під час інтерв’ю, на прес-конференціях. Але в середині кожного спортсмена є таке поняття, щоб грати тільки на перемогу. Їх багато не буває, втомитися від успіхів неможливо. Тому ці слова в інтерв’ю були більше для народу, а в самому колективі ми дуже хотіли перемогти і тільки на такий підсумок налаштовувалися. Тим більше, що ні я, ні гравці теперішнього «Тайму» такого трофею не здобували. Це вперше для нас.

Сьогодні в обидвох командах виступало чимало вихованців харківського фут залу. І саме вони ледь не організували сутичку на майданчику…
Було таке. Воно справді так вийшло. Але це спорт. Тут завжди емоції. У тому, що сталося, нічого страшного немає. Такі випадки трапляються.

Коли закінчиться ваша дискваліфікація і ви повернетеся на тренерську лаву «Тайму»?
Ще один матч на трибунах – і я повернуся до команди.

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=278&Itemid=3
Просмотров: 849 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz