Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 24 » Ривкін: гру зламало вилучення
11:09
Ривкін: гру зламало вилучення
Головний тренер «Локомотива» Євген Ривкін після поразки від «Тайму» (0:4) у матчі за Суперкубок України сказав, що для нього цей матч не став розчаруванням.

Можна розділити матч на дві частини, – зазначив наставник харківського «Локомотива». – Це перші 10 хвилин, коли наша команда виконувала запропонований їй план на гру, а «Тайм» дозволив нам так грати, що матч проходив практично у рівній боротьбі, а в деяких епізодах ми зобов’язані були забивати. Й інша частина поєдинку, коли наші молоді футболісти дозволили собі надмірну самовпевненість і почали допускати дурні помилки. Це в принципі нам не властиво, принаймні під час товариських спарингів, зокрема, у Москві таких помилок ми не допускали. А «Тайм» у зв’язку з цим відчув упевненість, скористався тим, що ми дали можливість реалізувати їм свої нагоди.

Що не дозволило досягти потрібного результату?
Я особисто вважаю, що остаточно зламало гру вилучення Журби. Я не коментую дій арбітрів, не маю до них претензій і не шукаю виправдань, але думаю, що «Тайм» зумів би довести гру до перемоги і без цього вилучення. Не такий вже там був фол, щоб виганяти з майданчика гравця. Якщо б гравець «Тайму» стовідсотково виходив один на один, а наш футзаліст збив би його, то одне. Але в цьому випадку, на мою думку, була боротьба, і у цій боротьбі Журба трохи сфолив, але виходу один на один в моменті, коли гравець прийняв м’яч, не було. Максимум – жовта картка.

Цей епізод розклеїв нашу команду, молоді футзалісти не змогли зібратися, а той один досвідчений гравець, який у нас є, не зумів завести хлопців, узяти на себе функцію лідера. І все ж ми зовсім не розчаровані. Образливо хіба що те, що програли з таким рахунком. Але є пожива для роздумів. Будемо працювати, спробуємо зіграти трохи по-іншому.

Що стосується «Тайму», то це класна команда, яка не потребує у таких іграх нічиєї допомоги. Тут зібрані висококваліфіковані футзалісти, напевно, найсильніші в Україні на теперішній момент.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=279&Itemid=4
Просмотров: 834 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz