Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 23 » Суперкубок уперше в Гончаренка і «Тайму»
16:21
Суперкубок уперше в Гончаренка і «Тайму»

«Тайм» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 4:0 (0:0)

Голи: Легчанов (22), Павленко (34), Овсянніков (36), Чепорнюк (40)

«Тайм»: Лисенко – О.Бондар, Д.Бондар, Чепорнюк, Павленко – Кондратюк, Якунін, Легчанов, Овсянніков – Макаєв

«Локомотив»: Хрипунов – Федорченко, Зінченко, Кісельов, Клочко – Одегов, Журба, Д.Сорокін, О.Сорокін

Попередження: Якунін (23), Кондратюк (40) – Зінченко (23), Клочко (23)

Вилучення: Журба (33, фол останньої надії)

Арбітри: Король, Коваленко (обидва – Донецьк)

Перемігши харківський «Локомотив» із сухим рахунком 4:0, львівський «Тайм» виграв перший трофей футзального сезону в Україні.

Матч за Суперкубок України, який відкриває футзальний сезон, проводиться вп’яте. І нарешті Львів таки здобув це трофей. Раніше пробували «Енергія» (двічі) і «ТВД», але у них нічого не вийшло. «Тайм» же зламав традицію донецької прописки Суперкубка (тричі до цього його вигравав «Шахтар» і один раз «Єнакієвець»).

Через реконструкцію палацу спорту «Галичина» матч проходив у залі СКА і ще раз (вже вкотре) оголив львівську проблему з відсутністю нормального приміщення для проведення таких футзальних баталій. Стільки розмов було про будівництво сучасної арени у місті Лева, яку б використовували і футзалісти, і баскетболісти, і гандболісти, та й представники інших видів спорту, але віз і нині там…

Щодо гри, то «таймівці» перемогли цілком закономірно. Перші хвилин 10 гості (за регламентом, чемпіон у матчі за Суперкубок приймає володаря Кубка) ще пробували протиставити львів’янам свою гру, створювали моменти, але на всю гру їх не вистачило. «Таймівські» каруселі біля воріт «Локомотива» розпочалися ще у першій половині зустрічі, але харків’яни відстояли свої ворота.

Відразу після перерви, розпочавши у такому ж швидкому темпі, футзалісти «Тайму» таки закрутили голову гравцям «Локомотива», і Овсянніков з Легчановим організували перший гол.

Після цього «таймівці» взяли невеличку паузу, але цим не скористалися гості. «Локомотиву» креативності бракувало. А коли Журба на 33-ій хвилині сфолив на Павленкові, який виходив сам на сам з голкіпером Хрипуновим, а Павленко після комбінації в один дотик з Легчановим та Овсянніковим вміло реалізував чиcельну більшість, то все стало зрозуміло. Надто відчутною була перевага львівської команди.

Через дві хвилини Овсянніков продемонстрував індивідуальну майстерність і завершив атаку точним ударом у ближній кут – 3:0. А крапку в зустрічі поставив Чепорнюк ударом у порожні ворота, коли «Локомотив» уже грав з п’ятим футзалістом на майданчику.

Перемога у Суперкубку, який вважається не надто почесним трофеєм в українському фут залі, важлива для «таймівців» перш за все у психологічному плані. Адже раніше гравці теперішнього «Тайму» програвали такі матчі у складі київського «Інтеркасу» та львівської «Енергії». Та й головному тренеру львів’ян Станіславу Гончаренку цей трофей раніше ще не підкорявся.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/23082009-superkubok_uperse_v_goncarenka_i_tajmu


Просмотров: 959 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz