Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 7 » Овсянніков: Тепер починається найцікавіше…
10:56
Овсянніков: Тепер починається найцікавіше…
Денис Овсянніков про міжнародні турніри в Чехії та Польщі

- Денис, після вітрянки уже набралися сил?
-Так, зараз тренуюся в загальній групі, жодних проблем не має. Добре, що Станіслав Олександрович на перший тиждень після хвороби склав нам з Бондарем індивідуальний графік занять. Інакше нам би було дуже важко. А зараз усе гаразд, відчуваю відсотків на 70 я вже готовий до сезону. Тепер треба в ігровому плані «підтягнути» готовність.

- Тож, найважче у літньому міжсезонні ви уже пройшли, тепер залишається отримувати задоволення від товариських матчів?
- Так, рутинна фізична робота позаду,багатокілометрових кросів більше не буде, тепер починається найцікавіше. З Станіславом Гончаренко вперше проходжу збори. Щиро кажучи, очікував виснажливіших тренувань. Принаймні, почувши розповіді хлопців, налаштувався до гіршого (Сміється). А виявилося усе простіше. Більшість роботи проходила «через м’яч», а так значно легше працювати.

- Є якась команда на чеському чи польському турнірі, яка вам особливо цікава у професійному плані?
- Взагалі, добре, що в нас є така можливість зіграти на цих двох турнірах. Адже маємо нагоду перевірити свої сили  матчах із незнайомими командами з власним стилем. Перед Лігою чемпіонів такий досвід необхідно набути. А так, в Чехії цікаво буде зіграти з командою із Тюмені. В Польщі цікаво буде зіграти з ТТГ-ЮГРА. За цю команду грають бразильці, цікавий суперник.        

- Як у футзальному світі котуються представники Польщі, Чехії, Словаччини, з якими ви зіграєте на «Green Ball Cup»?
- В Польщі рівень чемпіонату слабший, аніж в Україні. Останнім часом поляки стали запрошувати до себе українців. За той же «Хуртап», який в минулому сезоні став чемпіоном країни, грає Вацяк, Чеботарьов. Таке враження, що в Польщі почався міні-футбольний бум, з’явилися люди, які хочуть вкладати в цей вид спорту свої гроші. Тож, варто очікувати, що поляки усе краще виступатимуть на міжнародній арені. В Словаччині та Чехії сповідують атлетичний міні-футбол, усі гравці рослі, як на підбір. В Словаччині, наскільки мені відомо, є кілька команд, які роблять погоду в національному чемпіонаті. На гравцях цих команд тримається і збірна. Чехам же будуть допомагати рідні стіни. Детальніше про представників цих країн вам зможу розповісти по завершенні турніру.

- Якою б була ваша відповідь на пропозицію якогось польського чи чеського клубу підписати контракт?
- (Сміється) Та ні, в Польщу чи Чехію переходити точно не збираюся. В цих країнах чемпіонат слабший, чим в нас. Я людина амбіційна, мені цікавіше вигравати, рости в професійному плані. Ось Росія – це інша справа, та й то, якщо б йшлося про лідера їхнього чемпіонату. Але зараз думати про це сенсу не має, в мене діючий контракт з «Таймом». Ми стали чемпіонами України, хочеться здобути золото і наступного чемпіонату. В усіх нас грандіозні плани, в Лізі чемпіонів хочемо увійти в Фінал чотирьох, там буде по-справжньому цікаво. 

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/265/3/

Просмотров: 774 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz