Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Август » 1 » Михайло Романов: «Президент «Контингента» у сні бачив мене в складі «Енергії»
10:38
Михайло Романов: «Президент «Контингента» у сні бачив мене в складі «Енергії»
Львівська футзальна «Енергія» вкотре у цьому міжсезонні здивувала усю Україну гучним трансфером. Тили «зелено-білих» зміцнив гравець національної збірної України Михайло Романов, який у попередньому сезоні виступав за житомирський «Контингент». Новачок «енергетиків» розповів прес-службі клубу чому відмовив іншим командам і переїхав до Львова.

«Енергія» майже два роки хотіла бачити мене у своєму складі, однак через різні причини я не міг перейти у цю команду, - каже Михайло Романов. - Тільки зараз підписав однорічний контракт із львівським клубом. У мене було багато пропозицій щодо майбутнього працевлаштування. Утім, я вибрав «Енергію».

- Що зіграло вирішальну роль у цьому виборі?
- Запитав думку своєї сім’ї, і вирішив обрати «Енергію». Побачив яку селекційну роботу провів клуб, захотів підписати із ними контракт. Дуже добре знаю гравців, які зараз є у команді. Зокрема, Дмитра Іванова, Володимира Кардаша, Сергія Задорожного, Сергія Шевченка. З Євгеном Рогачовим взагалі разом починав свою футзальну кар’єру. Починали ми як гравці запорізької «Дніпроспецсталі». Вважаю, що з таким складом «Енергія» може боротися за чемпіонство. Я поставив перед собою завдання зробити усе можливе, аби ця команда стала чемпіоном і виграла Кубок України. Загалом, в «Енергії» високі цілі. Це також зіграло роль у тому, що я підписав контракт.

- А які інші пропозиції були?
- Зараз про це говорити не хочу. Скажу лише, що вони були з України і Росії. З України – від топових команд нашого чемпіонату. Загалом, не буду приховувати, що грати у чемпіонаті Росії – моя мрія, але там зараз не найкращі часи: чимало команд припинили своє існування.

- Чому мрієте грати саме у Росії?
- Грати у Росії мріяв ще з початку своєї кар’єри. Тоді там виступав Сергій Корідзе, гра якого мені імпонує. Я поспілкувався з ним і вирішив хоча б сезон зіграти у російському чемпіонаті. Тоді мені було 19 років.

- У майбутньому пограти там реально?
- Про це зараз не думаю, оскільки підписав контракт із «Енергією».

- Як сприйняли у «Контингенті» новину про те, що Ви переходите в «Енергію»?
- Контингент – команда, яка залишиться у моєму серці назавжди. Мені потрібно рости і реалізовувати власні амбіції. Звичайно, усі були засмучені, однак із розумінням поставилися до ситуації, що склалася. Наш президент Олександр Шнайдер знав про мої пропозиції від інших клубів і дуже зрадів, коли почув, що йду в «Енергію». Сказав мені, що у сні бачив мене у складі саме цієї команди, а не іншої.

- І на останок, у якій формі перебуваєте зараз ? Травма уже не хвилює?
- Я готовий повноцінно тренуватися. Травма у мене була доволі серйозна (перелом руки – Авт.), однак її уже залікував.

P.S. 26-річний Михайло Романов за свою кар’єру встиг пограти в «Дніпроспецсталі», « Інтеркасі» і «Контингенті». Крім того, він провів багато матчів у збірній України. Восени забив 3 голи на першості світу, 2 з яких – у ворота збірної Бразилії, чинних чемпіонів планети. У березні у відбірковому матчі до Чемпіонату Європи Україна – Румунія відзначився дублем, завдяки чому українці отримали путівку на європейську першість.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=980
Просмотров: 751 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Август 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz