Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июль » 31 » Інтерв’ю гравців "Кардиналу" "12 каналу"…
11:07
Інтерв’ю гравців "Кардиналу" "12 каналу"…
Перед від’їздом на перший навчально-тренувальний збір троє гравців «Кардиналу», а саме Володимир Лаба, Дмитро Жовтун та Володимир Сондак, дали інтерв’ю «12 каналу»...

 

Володимир Лаба:

 

- Чи не важко входити в робочий режим після відпустки?

 

- Я б не сказав, що важко. Тренер дає помірні навантаження, а це здебільшого втягуючі кроси. Думаю, справжня робота розпочнеться уже з понеділка на десятиденному тренувальному зборі на базі СКА «Тисовець». Там, мабуть, і треба буде прикласти побільше зусиль. А зараз переважно легенькі тренування щоб привести гравців до тями після відпустки.

 

- Який настрій зараз панує у команді?

 

- Прийшли хороші виконавці, так що плануємо виконати всі завдання, які поставить перед нами керівництво. Думаю, в майбутньому сезоні виглядатимемо краще, аніж минулого.

 

- Роман Корінь казав, що ти є одним з найвитриваліших та найшвидших в команді, та з приходом нових гравців у команді зявилась конкуренція?

 

- Скільки граєш у футбол, завжди на одному рівні не будеш бігти і грати. Є спади і підйоми. Прийшли нові молоді гравці. Вони витриваліші.

 

- Чи вже подружилися з новими гравцями?

 

- Я думаю, це все буде в процесі. Вони лише п’ятий день працюють з нами. В Тисовці, на зборах, познайомимось ближче. А зараз бачимось лише по годині в день.

 

 

 

Новачки Володимир Сондак та Дмитро Жовтун:

 

- У новій команді вже адаптувалися?

 

Сондак: Так, за ці дні вже нормальна адаптація пройшла. Познайомився з усіма гравцями. Прийняли нормально. Все добре. Працюємо. Атмосфера хороша. Всі хлопці майже одного віку.

 

 

Жовтун: Зараз якраз у процесі адаптування. Знайомимось потихеньку. Поки що з одними трошки більше спілкуємося, з іншими - менше.

 

- Тренування у Львові дуже відрізняються від рівненських?

 

Сондак: Загалом, трошки відрізняються. Там ми спочатку тренувалися в залі, а тут одразу на вулиці. Приступати до тренувань було не важко, бо ми в Рівному займались трошки довше ніж тут, потім була відпустка. Тож до збору вже готові.

 

Жовтун: Навантаження тут трошки більші ніж у Рівному. В Тисовці, на зборі, буде важко, особисто для мене. Після закінчення минулого сезону ми збирались в залі, бігали

         Тобто ви готувалися до приїзду у Львів?

         Так, звичайно.

ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=149&translit=interv%e2%80%99ju-gravciv-kardynalu-12-kanalu-%e2%80%a6

Просмотров: 727 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz