Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июль » 10 » "УРАГАН" РОЗПОЧАВ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО СЕЗОНУ
01:49
"УРАГАН" РОЗПОЧАВ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО СЕЗОНУ
На початку тижня івано-франківський "Ураган" у повному складі вийшов з відпустки, а вже з 7 липня підопічні Сергія Гупаленка розпочали повноцінну підготовку до нового сезону. До старту 17-го Чемпіонату України п'ята команда вищої ліги запланувала три навчально-тренувальні збори. Перший з них розпочався на узбережжі Чорного моря. Наразі "ураганівці" перебувають у селищі Кароліно-Бугаз Одеської області.

- Усі гравці повернулися з відпустки в хорошому настрої і непоганій формі. В декого є кілька зайвих кілограмів, але це - не біда. Перший тиждень у нас буде втягуючим - лише одне тренування в день. З другого тижня поступово збільшимо навантаження. Працюватимемо в режимі дворазових тренувань - на піску і в тренажерному залі. На третій тиждень збору вранці займатимемось на піску, а вже ввечері будемо проводити ігрові занняття в спортзалі Овідіополя, - поділився планами наставник "Урагану" Сергій ГУПАЛЕНКО. - Новачка "Урагану" Раміса Мансурова в команді прийняли нормально. Склалось таке враження, нібито він у нас вже грав, оскільки більшість гравців з ним знайома не один рік. Тренується також ще один воротар, прізвище якого поки не розголошуємо. Якщо він підійде "Урагану", у нас буде три голкіпери. В такому випадку планується, що Владислав Корнєєв, крім того, буде тренером по воротарях.

- 30 червня завершилась оренда Андрія Ткачука ("Єнакієвець") та Олександра Оліщука ("Контингент"), у яких діючі контракти з "Ураганом" ще на один рік. Яка ситуація з цими футболістами?
- Сашко Оліщук зараз перебуває на оглядинах в львівському "Таймі", який проявляв інтерес до нього минулого року. Станіслав Гончаренко вже давно хотів би його бачити в своїй команді. Якщо ж Оліщук підійде "таймівцям", тоді нехай між собою домовляються керівники обох клубів. Зацікавленості "Єнакієвця" в послугах Андрія Ткачука немає, принаймі донбасці не планують його купувати. Відтак Ткачук надалі перебуває на трансфері, і щодо його подальшої ігрової кар'єри - поки ситуація не ясна. Ми розраховуємо на тих 14 гравців, які на даний момент є в "Урагані". Плюс - ще третій воротар, про якого я вже згадував.

На узбережжі Чорного моря івано-франківці перебуватимуть до 25 липня, після чого повернуться додому. Далі - триденний відпочинок, і наприкінці місяця з Івано-Франківська "Ураган" візьме курс на Польщу, де пройде другий етап підготовки. З 11 по 15 серпня у місті Бєльсько-Бяла пройде міжнародний турнір "Beskid Futsal Cup" за участі чемпіонів Грузії, Казахстану та Словаччини, а також клубів з України, Росії та Польщі. Остаточний склад учасників турніру поки уточнюється, а жеребкування заплановане на 25 липня.

Останні тижні літнього міжсезоння "ураганівці" проведуть вдома. 26-30 серпня Івано-Франківськ вже вдруге поспіль прийматиме "Кубок Галичини", участь в якому візьмуть 6-8 команд. Попередню згоду дали три львівські клуби - ТВД, "Енергія" і "Кардинал", а також МФК "Рівне" і чернівецький "Меркурій". 17-ий чемпіонат України у вищій лізі стартує 5 вересня.

"УРАГАН" У МІЖСЕЗОННІ:
1 червня - 4 липня - відпустка, робота за індивідуальними планами
6-25 липня - перший збір у смт. Кароліно-Бугаз та Овідіополі (Одеська область)
31 липня - 15 серпня - виїзд до Польщі, другий збір у м. Бєльско-Бяла
11-14 серпня - міжнародний турнір "Beskid Futsal Cup" у Польщі
18-25 серпня - заключний збір в Івано-Франківську (дворазові тренування, спаринги)
26-30 серпня - турнір "Кубок Галичини" в Івано-Франківську

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 706 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz