Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июль » 9 » Микола Сич: «Команда ще не укомлектована»
10:14
Микола Сич: «Команда ще не укомлектована»

Гравці львівської футзальної “Енергії” вийшли з відпустки і розпочали наполегливу підготовку до наступного сезону.Про особливості підготовки команди до наступного чемпіонату, а також про новачків “зелено-білих” розповів головний тренер команди Микола Сич.
-Помітно, що гравці під час відпустки займалися хто чим, - розпочинає розмову Микола Сич.- Якщо людина займається спортом професійно, одразу видно як вона переносить перші тренування. Можу сказати, що мікроклімат і настрій в команді хороший. Утім, ще не прибули до табору команди усі наші новобранці. Мова йде про Івана Ільницького та Сергія Задорожного. Як мені відомо, завтра вони повинні приєднатися до нас.

-Із командою тренується Валерій Карацюба...
-У нас він на перегляді. Видно, щоце людина з досвідом. Утім, у ці дні будемо вирішувати чи підписувати із ним контракт. Також у п’ятницю на перегляд повинен прибути Сергій Шевченко, який у минулому сезоні виступав за київську “Планету-Міст”. У суботу в нас має бути двостороння гра, будемо вирішувати питання стосовно майбутнього працевлаштування цих гравців. Вважаю, що нам потрібно ще підсилюватися, адже перед командою стоять серйозні завдання. Колектив ще повністю не укомплектований.

-Загалом трансферною політикою задоволені?
-Завжди чогось хочеться більшого і кращого. Утім, оціню її на четвірку за п’ятибальною шкалою. Деякі позиції у нас ще не закриті.Мова йде про так звану позицію “стовпа”. Раніше на цій позиції у нас грав Сергій Тригубець. Тепер залишився тільки Тарас Кузь. Для команди, яка перед собою ставить серйозні завдання, одного гравця цього амплуа недостатньо. Їх має бути як мінімум двоє. На цю позицію ми плануємо спробувати Сергія Шевченка. Він має досвід, пройшов хорошу школу. Думаю, це буде наше серйозне підсилення.

-Які плани “Енергії” на міжсезоння?
-Плануємо з 21 по 31 липня поїхати у Шацьк. Повернемось до Львова і поїдемо на 10 днів до Трускавця (4-14 серпня). На одних зборах зробимо акцент на фізичну підготовку, на інших - тактико-технічну. Після цього на кілька днів знову приїдемо до Львова, а з 17 по 21 серпня у нас запланований турнір у Мінську. Нас повідомили, що там виступатимуть три команди-призери білоруського чемпіонату, тому рівень повинен бути непоганим. Далі у наших планах поїздка в Москву на два товариські поєдинки. Після цього повертаємося у Львів, звідки плануємо вирушити на турнір “Кубок Галичини” до Івано-Франківська.

-Зважаючи на те, що палац спорту “Галичина” до кінця жовтня перебуватиме на реконструкції, де команда планує проводити перші домашні поєдинки наступного чемпіонату?
-У Палаці спорту “Динамо” на вулиці Вітовського. Ще невідомо кого доведеться приймати у цьому залі. У Палаці спорту СКА гратимуть “Тайм” та “Кардинал”, тому у цей графік ми уже не впишемося. Потім плануємо повернутися до “Галичини”. То ж, як і “Єнакієвець”, гратимемо у нестандартному залі. У нашому місті-мільйонері багато команд, але не можуть побудувати Палацу спорту. Ми залежні від одного залу, стали заручниками ситуації, коли його закрили на реконструкцію.

Розмовляв Богдан Пастернак

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=948

Просмотров: 777 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz