Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июль » 4 » Москвін: Для Павленка і Чепорнюка тест Купера є прогулянкою
01:34
Москвін: Для Павленка і Чепорнюка тест Купера є прогулянкою
 Гравець «Тайму» Євген Москвін про перші літні тренування своєї команди.

- Трохи важко відразу після відпустки приступати до серйозної роботи, - каже Євген. - Мабуть, подібні відчуття переживають усі люди, які виходять з відпустки. Але така в нас робота. Тим паче, що попереду, справді, на нас чекають серйозні випробування і зараз потрібно відповідно до них готуватися.

- А як виглядає тренувальний процес чи його, як такого ще не має, оскільки команда проходить медогляд?
-  Медогляд  ми ще не проходили, з медиками зустрінемося 8 липня. А з 29 червня ми уже приступили до 2-х разових тренувань. Перше тренування проводимо в залі. Займаємося більше з м’ячами ігровими вправами. А друге заняття проходить на відкритому повітрі, працюємо над атлетичними, біговими вправами.

- За такої спеки мабуть на бігових доріжках «відро поту» залишаєте?
- Таке враження, що ви разом з нами тренуєтеся, так все добре знаєте (Сміється). Справді, поту чимало залишаємо. Впродовж відпустки накопичилося багато шлаків, зараз з ними боремося.

- Не було у вас проблем із зайвою вагою після відпустки?
- В «Таймі» зібралися професіонали, усі ми розуміємо, наскільки важкий сезон на нас очікує. Усі гравці команди з відпустки вийшли без зайвої ваги. Якщо і дозволяли собі зайвий шашлик чи тістечко, то відразу ж спалювали непотрібно калорії, завдяки ранковим пробіжкам.

- Розумію, що ви такими підрахунками не займалися, але, бодай орієнтовно, скільки за одне тренування ви зараз пробігаєте кілометрів?
- Думаю, 15-20 кілометрів ми точно пробігаємо.

- В період такої інтенсивної роботи чим харчуєтеся, аби організму було легше переносити навантаження?
- В кожної людини є свої уподобання, так само в кожного футзаліста є свої улюблені страви, які йому допомагають швидше відновити сили. Хтось полюбляє горіхи, інший родзинки, а я люблю спагеті.  Також намагаюся споживати м’ясо, щоправда, потрібно це робити в міру, аби не перевантажувати організм додатковою роботою. Між першим і другим тренуванням команда харчується в одному місті, лікар сам замовляє нам потрібну їжу. Усі залишаються задоволеними. Ну а вдома кожен обирає харчі по самку.

- Хто в «Таймі» найшвидше бігає, а хто є най витривалішим?
- Найвитривалішим є Максим Павленко. Йому конкуренцію може скласти хіба Сергій Чепорнюк. Для них тест Купера є прогулянкою. А хто є найшвидшим, сказати не можу, ми ще не складали відповідних тестів.   

- Євген, а де ви провели відпустку?
- Зі своєю сім’єю 10 днів відпочивав в Єгипті.  А потім ми ще і в Карпати поїхали. Взимку, на жаль, в гори на лижі поїхати не вдається, в нас у цей час в розпалі сезон.

- В Єгипті в цей період дуже спекотно?
-  Я вперше побував в Єгипті й не знаю з яким періодом порівнювати. Але, як на мене, не було дуже спекотно. З 13-ї години до 15-ї справді, було дуже тепло, а в інший час терпимо. Постійно була температура 36-37 градусів. Для мене і моєї сім’ї спека особливих незручностей не спричиняла. Там клімат сухіший, тому високу температуру легше переносити. Ми хотіли змінити на деякий час середовище, в нас це вийшло.
 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/248/3/

Просмотров: 700 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz