Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 24 » Дмитро Іванов: «Над переходом в «Енергію» думав місяць»
17:23
Дмитро Іванов: «Над переходом в «Енергію» думав місяць»

Львівська футзальна «Енергія» продовжує активно працювати на трансферному ринку і зміцнювати власні тили. Сьогодні трирічний контракт із клубом підписав гравець національної збірної України Дмитро Іванов, який у минулому сезоні захищав кольори російського клубу «Митіщі». Приїхавши до Львова, новачок «енергетиків» відповів на запитання прес-служби клубу.

- Дмитре, запрошення до «Енергії» стало для тебе несподіванкою?
- Ні, не стало. Я чекав пропозицій від України. Коли вони надходили, думав і вагався, яку з них прийняти. Загалом, футзал у Львові розвивається і хотів сюди приїхати. Також мав бажання повернутися на батьківщину, адже у Росії уже набридло.

- Якщо не секрет, що не склалося в Росії?
- Ти там легіонер і перед тобою лежить велика відповідальність на майданчику. Зважаючи на це, відчуваєш себе дещо сковано. Загалом, установки тренера виконував, виходило доволі непогано. Утім, тренер перестав мені довіряти і все на цьому завершилося. Чесно кажучи, сам йшов до того, аби змінити команду. У Росії мені не сподобалося ставлення тренера до мене.

- Не було думок, як у Сергія Ситіна, змінити громадянство і виступати в Росії уже як її громадянин?
- Про це не думав. Хочеться ще пограти за нашу національну збірну. А якщо приймаєш інше громадянство, на своїй національній команді одразу ставиш хрест.

- Які ще пропозиції були у тебе, окрім «Енергії»?
- Мав ще інші пропозиції, однак про них говорити не буду. Йдеться і про Росію, і про Україну. Загалом, хотів зупинитися на «Енергії» і продовжити свою кар’єру у цій команді. У моєму новому кдубі буде хороший склад, тому хохеться там грати.

- Перед тим, як підписати контракт з «Енергією», довго думав?
- Місяць точно. Що стало вирішальним фактором? Можливо, навіть відносини між людьми. Мабуть, зіграло те, що клуб хоче зайняти нову позицію в українському міні-футболі, хоче боротися за високі місця. Можна сказати, що це стало пріоритетом у прийнятті такого рішення.

- З ким з гравців теперішнього складу ти уже знайомий?
- Знаю Сергій Задорожного, Івана Ільницького, Володимира Кардаша. Загалом, майже зі всіма десь ми пересікалися та спілкувалися.

- Чого очікуєш від майбутнього сезону?
- Стати чемпіоном. Утім, усе залежить від команди. Це командний вид спорту. Один у полі тут не воїн. Усе буде залежати від нашої майстерності та налаштування на кожну гру.

- І на останок, у чому, на твою думку, російський чемпіонат сильніший від українського?
- У Росії багато легіонерів-бразильців. Усю погоду на футзальному майданчику роблять саме вони. Там використовують багато комбінацій, різні тактики. Зважаючи на це, російський чемпіонат сильніший , ніж український.

Розмовляв Богдан Пастернак

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=941
Просмотров: 829 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz