Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 20 » Збірна України дізналася своїх суперників
23:11
Збірна України дізналася своїх суперників

Наприкінці червня національно збірна України з футзалу вирушить до Бразилії де візьме участь у турнірі "5º Grand Prix de Futsal", у якому візьмуть участь 16 національних збірних команд. Відтак, вчора наша національна команда дізналася своїх суперників по групі "D"...

Жеребкування учасників футзального турніру "5º Grand Prix de Futsal" відбувалося у бразильському місті Анаполіс. Відтак за повідомленням сайту futsaldobrasil.com.br суперниками збірної України стануть одразу три південноамериканські команди - Аргентина, Венесуела та Еквадор. Доречі, саме Еквадор в останній момент замінив на турнірі збірну Сербії. Кілька днів тому федерація футболу цієї балканської країни виразила тривогу можливістю зараження делегації свинячим грипом.

Усі свої матчі збірна України проведе на спортарені "Newton de Faria" міста Анаполіс. Розпочнуть "синьо-жовті" 28 червня стартовим матчем з Еквадором, наступного дня зіграють з Венесуелою, а ключовий поєдинок у групі D відбудеться 30 червня. Суперником українців стане срібний призер минулорічного "Grand Prix IV" - збірна Аргентини. Торік підопічні Геннадія Лисенчука завоювали на турнірі у Бразилії почесне третє місце, а незмінними переможцями усіх чотирьох попередніх "Гран-Прі" ставали господарі змагань - бразильці.

Зараз чемпіони Світу очолили групу А, отримавши в суперники збірні Чехії, Мозамбіку і Перу. Квартет В склали Іран, Коста-Ріка, Румунія та Уругвай. Ще одна четвірка команд - Гватемала, Ангола, Парагвай та Угорщина - зійдуться у групі C. По дві найсильніші з кожної групи виходять до чвертьфіналу, але схема турніру передбачає, що і для решти команд він не закінчується, тож будуть розіграні також місця з 9-го по 16-е. Таким чином, кожна із збірних гарантовано зіграє в Бразилії по 6 матчів. Призовий фонд "Гран-Прі V" цього року складає 100 тисяч доларів, причому переможець турніру одержить суму в 40 тисяч.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/20062009-zbirna_ukraini_diznalasj_svoih_supernikiv

Просмотров: 913 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz