Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 12 » Сергій Задорожний : “До “Енергії” кликали ще рік тому”
13:46
Сергій Задорожний : “До “Енергії” кликали ще рік тому”
Титулований новачок “Енергії” дав інтерв`ю офіційному клубному сайту .
- Сергію, яким чином була налагоджена ваша співпраця з “Енергією”?
- У середині квітня тоді ще моя “Планета” грала календарний матч проти “енергетиків”. Мабуть, мої дії сподобалися керівництву львівського клубу. Взагалі до “Енергії” кликали ще рік тому, чомусь обрав “Планету”. Так вийшло. Але доля моя така – до “зелено-білих”. 24 травня грали товариський матч з “Енергією”, там і поспілкувалися тісніше з керівництвом клубу.
- Були інші варіанти продовження карєри?- Ну, чутки про те, що “Планети” у вищій лізі 2009/10 може не бути ходили ще після Нового року. “Шахтар”? Ну, був я у Донецьку, суто випадково перетнувся з Сергієм Васильовичем (Рафаїловим. - прим. прес-служби). Але мови про повренення не завели. Так, спонтанне спілкування.
- Ви – уродженець Східної України. Наскільки вам тяжко буде жити на заході?
- Не бачу проблем. Хлопців у “Енергії” знаю особисто, надто – Андрія Федюка. До Києва теж було важко переїжджати після 9 років у Донецьку. Нічого, звик. І дуже не хотів залишати столицю. А до Львова планую прибути разом з дружиною та трирічною донькою Анастасією.
- Які завдання може вирішувати “Енергія” у наступному сезоні?- Для мене важливо відчути знову гру. Пройти збори з “Енергією”, зрозуміти тренерський штаб команди і чітко виконувати їх настанови. Минулий сезон, ви знаєте, не склався через травму. Дуже вдячний президенту “Планети” Сергію Мошинському за підтримку і фінансування мого лікування. Хотів віддячити йому у наступному сезоні – обовязково б залишився у “Планеті”, якби команда збереглася як вищолігова одиниця.
- Чому чемпіоном країни 2008/09 став “Тайм”?
- Класна команда. Зійшлися два фактори: праця Гончаренка і команди, і фарт. Без нього у спорті нікуди. Не кажу, що “Тайм” не став би чемпіоном, якби не прийшли взимку люди з “Енергії”. Але допомога була суттєвою. “Енергія” дала другу хвилю “Тайму”, бо на одному рівні турнір не пройдеш, збалансувала склад. “Шахтар” втратив очки на фінішному відрізку. Виїзний матч з гірниками я пропускав через травму, а домашній через хворобу. Дивився он-лайн, бачу, останні хвилини – 0:0, температура піднялася 39,5, тільки б ніхто не помилився з наших, думаю. Але хлопці молодці, витримали.
- Збірна України уже не для вас ?
- Чому? Хтось думає, що я старий? Це не так. Просто травми докучали. Дуже хочу до збірної повернутися, зроблю для цього все залежне від себе.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=928
Просмотров: 807 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz