Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Июнь » 10 » "УРАГАН" ЗАВЕРШИВ СЕЗОН
10:28
"УРАГАН" ЗАВЕРШИВ СЕЗОН
В суботу фінішував 16-й чемпіонат України з футзалу. Франківський "Ураган" завершив його восьмиматчевою безпрограшною серією, що дозволило команді повторити свій найкращий результат з моменту дебюту у вищому дивізіоні - посісти п'яте місце. Керівництво клубу такий підсумок вочевидь влаштував. "Ураган" пішов у відпустку у повному складі. Кадрових інтервенцій на літо не заплановано. За словами наставника команди Сергія Гупаленка мова може йти максимум про два надбання. Серед позицій, котрі потребують свіжої крові, - воротарська.

Підготовку до нового сезону, який стартує 5 вересня, "Ураган" розпочне на початку липня. Перший збір пройде поблизу моря, в Овідіополі Одеської області. Другий (липень-серпень) - біля підніжжя гір, у польському місті Бєльско-Бяла. Там відбудеться великий міжнародний турнір за участю клубів Росії, України, Грузії, Казахстану. Останні тижні перед стартом сезону франківці проведуть у рідних стінах. Від участі у традиційному харківському "Кубку визволення" "Ураган" вирішив відмовитися. Можливо, клуб сам організує якісь змагання, а, можливо, це зроблять сусіди зі Львова.

За словами керманича українського футзалу Геннадія Лисенчука, національна асоціація робитиме все для того, щоб у наступному чемпіонаті країни виступало 16 команд. Вже відомо, що серед них не буде столичної "Планети-Міст", яка зазнала фінансового краху. Компанію їй цілком може скласти житомирський "Контингент". Натомість дали попередню згоду на підвищення у класі переможці першого дивізіону - "Сапар" з Донецька і ПФС з Севастополя. Не виключено, що може дебютувати в еліті і чернівецький "Меркурій".

Повертаючись до заключних матчів сезону-2008/09, відзначимо, що другий гол ураганівця Валентина Цвєлих у ворота львівської "Енергії" став для нього ювілейним, 200-м в матчах чемпіонату України. У футболці франківської команди 30-річний уродженець Кременчука відзначився 99 разів у 92-х поєдинках. Отож, на носі черговий ювілей, адже керівники "Урагану" викупили трансфер футболіста в луганського ЛТК і уклали з ним дворічний контракт.

Володимир ГОРОЩАК.

ИСТОЧНИК: www. uragan.if.ua
Просмотров: 904 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz