Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 28 » "Енергія" (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 2:2 (0:1)
20:52
"Енергія" (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 2:2 (0:1)
"Енергія" (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 2:2 (0:1)
28 травня. Львів. Спорткомплекс «Галичина» 400 глядачів.
Судді:
Ю Воложенко (Харків), С. Гроховецький (Київ).
"Енергія": Пітуля - Федюк, Тригубець, Оніщук, Хлюбко - Кузь, Хіреш, Струк, Писько. Тренер: Микола Сич
«Ураган»: Корнєєв –Піддубний, Кулик, Павлюк, Валенко - Пилипів, Цвєлих, Сімка, Кіндратів, Шотурма.Тренер: Сергій Гупаленко
Голи: Струк (28), Федюк (29) – Цвелих (4, 25)
Попередження: Пилипів (20), Тригубець (25), Хлюбко (30), Сімка 35

У другому матчі поспіль львівська футзальна “Енергія” радує своїх вболівальників. Команда Миколи Сича, схоже, таки знайшла свою гру наприкінці чемпіонату і добилася позитивних результатів. Після перемоги над МФК “Рівне” (9:7), “енергетики” ледь не обіграли міцний івано-франківський “Ураган”. Утім, фінальна сирена, яка зафіксувала бойову мирову 2:2, не засмутила нікого.

Останні два поєдинки чемпіонату довели, що “зелено-білі” крокують вірним шляхом. Після першої перемоги оновленої команди над МФК “Рівне” колектив Миколи Сича ледь не переміг сильний “Ураган” з Івано-Франківська. До перемоги було дуже близько. Якщо у попередніх матчах команди спостерігалося як пропущений гол надламував “Енергію”, і команда не могла на рівних боротися із суперником, то у цьому матчі господарі майданчика проявили характер і зуміли переламати хід поєдинку.

Вирвати перемогу “зелено-білим” було під силу, однак не вдалося.
Уже в дебюті матчу господарям довелося відігруватися. Владислав Корнєєв вдало ввів м’яч рукою у гру на Валентина Цвелих, який в один дотик зльоту пробив Пітулю. Подвоїти свою перевагу гості могли через кілька хвилин. Пошкодував львів’ян екс-енергетик Сергій Пуддбуний, який з кількох метрів пробив у стійку. Як виявилося згодом, це був останній небезпечний момент підопічних Сергія Гупаленка у першому таймі. Надалі небезпеку створювала лише “Енергія”. Зокрема, чудові нагоди пробити Корнєєва мали Хлюбко та Струк. Олександр у першому епізоді пробив вище воріт, а у другому – прямо в воротаря “Урагану”. Натомість Степан не дотягнувся до м’яча після небезпечного прострілу.

Другий тайм матчу для вболівальників виявився значно цікавішим: гра пожвавішала, кількість небезпечних моментів збільшилася. Утім, у такій грі пощастило забити гостям. Розіграш ауту завершився влучним ударом Валентина Цвелих. Якщо у попередньому епізоді Пітуля відбив удар Валентина, то у цьому Андрій був безсилим. Здавалося, пропущений другий гол може надломити «Енергію». Утім, після цього команду Миколи Сича наче підмінили: «енергетики» ринули в атаку і гольові моменти не забарилися. За фол на Струку арбітри матчу призначили пенальті, однак радість вболівальників «Енергії» була передчасною. Сергій Тригубець з «точки» влучив у перекладину. А забили господарі у наступній атаці. Комбінація Федюка та Струка завершилася влучним ударом останнього. А через дві хвилини на табло уже був паритет. Андрій Федюк у центрі майданчика обікрав молодого Петра Шотурму, зіграв у стінку з Кузем і не залишив Корнєєву жодного шансу - 2:2. Надалі ближчими до успіху були «енергетики», однак забити третій гол львів’янам не пощастило. Дорогоцінну нічию «Енергії» також подарував воротар Андрій Пітуля, який в останні хвилині матчу діяв безпомилково.

Післяматчеві коментарі

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
--До цієї гри ми готувалися не один день. Мала бути заверишельна крапка у сезоні. Радий, що вона вийшла на мажорній ноті. Думаю, ця гра показала нашу чотиримісячну працю, яка пройшла не даром. «Ураган» – хороша команда, яка ставить перед собою високі завдання. Хлопці молодці, що добилися нічийного результату. Як на мене, він закономірний, хоча при збігу обставин наприкінці гри могли вирвати перемогу.

--Ураган міг сьогодні недооцінити «Енергію»?
--Можливо, частково сьогодні так і було. В останніх семи турах в «Урагану» здобув шість перемог та зіграв внічию з донецький «Шахтарем», тому до Львова вони однозначно їхали за трьома очками.

Владислав Корнєєв, гравець «Урагана»
--Такого супротиву від «Енергії» ми очікували. Майданчик у Львові відрізняється від нашого, тому домовилися з гравцями не «возити» м’яча біля власного штрафного майданчика. Звичайно, останню гру чемпіонату хотіли виграти.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=915
Просмотров: 1085 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz