Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 28 » Сергій Тригубець: «Надіюся, що ще стану чемпіоном України»
11:12
Сергій Тригубець: «Надіюся, що ще стану чемпіоном України»

Оновлена футзальна «Енергія» нарешті здобула першу перемогу у національному чемпіонаті. Підопічні Миколи Сича у Рівному перемогли місцевий МФК з рахунком 9:7. П’ять голів у складі «енергетиків» провів Сергій Тригубець, який щойно повернувся на майданчик після травми. Про останню гру із МФК «Рівне», плани на майбутнє та свій «чемпіонський нефарт» Сергій розповів в інтерв’ю прес-службі клубу.

- Сергію, ти тільки-но повернувся на майданчик після травми. Як оціниш свою теперішню форму?
- Відчуваю себе повністю здоровим. Хочу грати і перемагати у кожному матчі. Моя форма тепер є нормальною, болю у коліні вже не відчуваю.

- Як вдалося у Рівному забити 5 голів?
- Там специфічний майданчик, трішки менший, аніж стандартний. Та й гра так йшла, що в обох команд було багато моментів для взяття воріт. Бувають такі матчі, коли команди створюють чимало гольових моментів, а м’ячі у ворота не залітають. У нашій грі все відбулося з точністю до навпаки. Коли команди забивають багато голів, такі ігри подобаються вболівальникам. Після гри у нас були приємні відчуття. Керівництво і тренер команди подякували нам за гру і за результат.

- Якби перед грою тобі сказали, що заб’єш 5 голів, повірив би у це?
- Якби це сказав Максим Павленко з «Тайму», то повірив би. Він мій друг, який сам забиває багато м’ячів у міні-футболі. Колись ми грали в одній команді і коли виходили на майданчик, він казав: «Забиваємо по три м’ячі і виграємо». На жаль, ставалося так, що йому вдавалося забивати, а мені – ні.

- Кілька матчів ти пропустив через травму, у яких «Енергія» не добивалася позитивних результатів. Твоя відсутність вплинула на такі результати?
- Не знаю. Ті матчі, які я пропустив, команда грала з доволі сильними суперниками («Єнакієвець», «ТВД», «Локомотив» -Авт.), тому хотів зіграти у цих матчах. Не можу сказати які були б підсумкові результати, але команда зі мною виглядала б сильнішою.

- Наступний матч - проти міцного «Урагану». Теперішній «Енергії» реально обіграти команду з Івано-Франківська?
- Нереального нічого не буває, особливо у міні-футболі. У нас є шестеро гравців, які можуть зробити результат.

- Сергію, національний чемпіонат добігає завершення. Уже відомо, що тебе очікує у майбутньому?
- У мене діючий контракт із «Таймом» на рік, тому повертаюся тренуватися до цієї команди. Станіслав Гончаренко прийме рішення стосовно мене. Усе залежить від керівництва «Тайму».

- Наскільки важко буде пробитися в основу чемпіона України?
- Я прекрасно розумію, що пропустив два сезони. У «Тайму» підібралася дуже хороша команда з вмілими виконавцями. Утім, нереального нічого не буває. Усе залежить від мене. Якщо поставлю перед собою мету, постійно буду працювати і Бог зробить так, аби мене не турбувало здоров’я, тоді буду конкурувати за місце в основі «Тайму».

- Якщо ж керівництво «Тайму» відмовиться від твоїх послуг…
- Тоді їм необхідно розривати зі мною контракт. Тайм взяв мене уже хворого і два роки платить мені зарплату. Хотілося б віддячити команді та керівництву клубу за те, що допомогли мені у важкий момент. Тоді я був нікому не потрібен. Хотів би допомогти команді забитими голами, а також виграти новий трофей для клубу. Якщо скажуть, що я їм я не потрібний, то буду щось думати. Коли раніше пішов в «Інтеркас», «Енергія» не відмовлялася повернути мене назад. Якщо тепер не складеться у «Таймі», то «Енергія» не відмовиться від моїх послуг.

-У «Таймі» ти не став чемпіоном. Те саме можна сказати про «Енергію». У Сергія Тригубця чемпіонський нефарт?
- Така у мене доля. Навіть друзі інколи жартують: хто хоче стати чемпіоном, хай бере мене в команду. Звичайно, з командою хотів би пройти усю турнірну дистанцію, і радість чемпіонства розділити з усіма. Утім, надіюся, що ще стану чемпіоном України, хоча це уже не так просто.

Розмовляв Богдан ПАСТЕРНАК

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=912

Просмотров: 857 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz