Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 25 » «Кардинал» (Львів) – «Контингент» (Житомир) – 5:2 (1:0)
08:51
«Кардинал» (Львів) – «Контингент» (Житомир) – 5:2 (1:0)
Кардинал» (Львів) – «Контингент» (Житомир) – 5:2 (1:0)

«Кардинал»: Русецький (Жезло, 36) – Брожко, Цибик, Волянюк, Яцишин – Данилюк, Лаба, Багряк, Когут, Баландюх.
«Контингент»: Проценко – Киришун, Піхоцький, Мухін, Саківський – Доманський, Литвиновський, Коваль, Будін, Черниш.
Арбітри: Гора (Київ), Банасько (Фастів)
Голи: Піхоцький (4, автогол), Брожко (24, 39), Лаба (29), Когут (34) – Доманський (38, 40, з пен.).
Попередження: Киришун (35).

Обидві команди, хоч і перебувають внизу турнірної таблиці, наприкінці чемпіонату розігралися. «Контингенту» нічия на виїзді з «Локомотивом» і перемога вдома над «Планетою» у двох попередніх турах дозволили відірватися від МФК «Рівне», а виїзний успіх у Сумах «Кардинала» тільки наблизив його до рівненської команди.

Тож у турнірному плані перемога була потрібнішою львів’янам і саме вони захопили ініціативу з перших хвилин зустрічі і досить швидко досягли успіху. На четвертій хвилині Піхоцький спочатку невдало скинув м’яч на свого воротаря, і Проценко тільки в останню мить перевів його на кутовий. А відразу ж після його розіграшу Лаба потужно пробив і м’яч знайшов все того ж Піхоцького і вже від нього влетів у ворота. Як тут не згадати, що раніше Микола Піхоцький грав у Львові за «Тайм» (як і багато теперішніх гравців «Кардиналу»). Мабуть, про це згадали і тренери «Контингенту» і посадили його на лаву запасних (щоправда, у другому таймі, він знову вийшов на майданчик).

Далі була практично рівна гра, та трохи гострішими все ж були господарі. Запам’ятався епізод на шостій хвилині, коли Волянюк гарно пройшов лівим флангом і віддавав на Цибика, але тому не вдалося замкнути простріл. Гості відповіли на 11-й хвилині виходом Мухіна практично один на один з Русецьким, але кут був дуже гострим і Володимир у ворота не влучив. Після цього ініціативою міцно заволодів «Кардинал», але з ударами Данилюка, Когута і Брожка без особливих труднощів впорався Проценко.

Дуже насиченою вийшла остання хвилина першого тайму. Спочатку Русецький дуже добре вкинув м’яч на Яцишина, той скинув Волянюку, але останній з вигідної позиції пробив трохи вище воріт. Він же за 15 секунд до сирени вийшов сам на сам з Проценком, але останній зумів таки перевести м’яч на кутовий. Його львів’яни розіграли невдало, гості вийшли 2 в 1, але Доманський з кількох метрів пробив повз ворота.

На самому початку другого тайму Когут міг збільшити рахунок, але не влучив у ворота з кількох метрів. А на 24-й хвилині Брожко показав, як треба реалізовувати моменти, пробивши точно в кут – 2:0. На 29-й хвилині Волянюк опинився сам перед воротами гостей, поклав на підлогу Проценка, але і сам втратив рівновагу і не влучив по м’ячу. Але вже через кілька секунд потужний удар Лаби з правого флангу досягнув мети – 3:0.

Житомиряни намагалися якось відповісти і моменти у них були, особливо у Доманського, але йому катастрофічно не щастило, та й Русецький грав дуже впевнено. Все зрозуміло стало на 34-й хвилині, коли Данилюк видряпав м’яч на лівому фланзі, віддав на Когута і той забивав уже практично в порожні ворота.

На 38-й хвилині Доманському таки вдалося розпечатати ворота господарів (щоправда, це вже був Жезло, а не Русецький). Але через хвилину Цибик віддав суперпас врозріз зі своєї половини поля, і Когут з Брожком спокійно обіграли Проценка – 5:1. За кілька секунд до завершення зустрічі Лаба втратив м’яч біля своїх воріт і Жезло змушений був іти ногами вперед на Черниша. Арбітр кваліфікував це, як порушення правил, і призначив пенальті, яке реалізував Доманський.

«Кардинал» заслужено переміг і завдяки перемозі своїх земляків з «Енергії» у Рівному втік з останнього місця. І, схоже, вже туди не повернеться: навряд чи ще одна львівська команда «Тайм» в останньому турі дозволить собі програти МФК «Рівне». Та й сам «Кардинал» з такою грою цілком може зачепитись за очки в Одесі...

ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=115&translit=vtecha-z-dna

Просмотров: 869 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz