Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 24 » "Ураган" познущався над "ЛТК" - 6:1
00:19
"Ураган" познущався над "ЛТК" - 6:1

"Ураган" - "ЛТК" - 6:1 (1:1)

Івано-Франківськ. Манеж КФВ. 350 глядачів.
"У": Іжаковський (Корнєєв, 36) - Павлюк, Кіндратів, Паршиков, Валенко, Сімка, Ярий, Цвєлих, Кулик, Пилипів, Піддубний.
"Л" Сагайдаченко - Юрков, Дремов, Сопільняк, Тмьонов, Журба, Івонко, Стрілець, Карбовський, Смоловик.
ГолиЦвєлих (19, 34), Кіндратів (25), Валенко (25, 26) Сімка (38) - Дремов (15)
Попередженн: Кулик (19), Піддубний (35) - Юрков (5), Журба (14), Тменов (17)
Вилучення: Журба (17)


Матч 29-го туру між "Ураганом" та "ЛТК", який не мав особливого турнірного значення для обох суперників, обернувся для команди з Луганська справжнім розгромом. І якщо в першому таймі команди обмінялися голами, то у другому "ураганівці" красномовно підтвердили свою назву, відзначившись у воротах суперника п'ять разів...

Матч розпочався з помітної активності команди з Івано-Франківська. Підопічні Сергія Гупаленка мали низку непоганих мементів. Але у одному випадку на заваді "ураганівців" стовяв воротар гостей Олексій Сагайдаченко, у іншому - атакуючим просто бракувало влучності. Втім, рахунок у поєдинку відкрив не хто інший як Валентин Цвєлих, який ще у першому колі був гравцем... "ЛТК". Кращий голеадор у історії франківського клубу вдало зіграв на добиванні після декількох рикошетів круглого.

В середині першого тайму луганчани заробили одразу три фоли, останній з яких на 13-й хвилині став 6-м для підопічних Валерія Туркіна. Втім, Євген Валенко невдало виконав 10-ти метровий. Проте вже за дві хвилини "ЛТК", якій переважно грав на контратаках, несподівано організував гол, зусиллями Сергія Дремова, який точно пробив з 10-ти метрів. На 16-й хвилині "ЛТК" заробив 8-й фол, але "ураганівці" знвоу змарнували чергову можливість вийти вперед у рахунку. Власне, за нічийного результату 1:1 команди пішли на перерву.

Стартові хвилини другого тайму розпочалися з ударів "ураганівця" Едуарда Кулика - двічі неточно. Франківці продовжували натиск на ворота. І на 25-й хвилині франкські вболівальники побачили цілий град голів від своїх улюбленців. Посудіть самі, за 45-ть секунд у ворота "ЛТК" влетіло три голи! Відзначились Кіндратів та двічі Валенко. Луганчани спробували зупинити порив господарів тайм-аутом. Але "Ураган" нічим уже не можна було зупинити. На удари Кіндратіва та Паддубного вдало реагував Сагайдаченко.

Вже на 34-й хвилині дубль на свій рахунок записав Валентин Цвєлих після виходу три в один на ворота опонетів - 5:1. Кінцівка гри пройшла під диктовку господарів. Непоганий момент мав Едуард Кулик, який практично з центру майданчика перекинув воротаря "ЛТК", але м'яч влучив в перекладину. За дві хвилини до кінця жирну крапку поставив Андрій Сімка, який точно пробив на дальню штангу. Отже "Ураган" завершив останній домашній поєдинок сезону переконливою перемогою.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/23052009-uragan_poznusavsj_nad_ltk_6_1

Просмотров: 824 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz