Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 20 » Ковальчик: Наймовірніше, Рогачов покине команду
00:58
Ковальчик: Наймовірніше, Рогачов покине команду

Чимало чуток „літало” після останньої гри „ТВД” у національному чемпіонаті, що нібито кращий бомбардир команди Євген Рогачов провів останній матч за „будівельників”. „Засватали” лідера „ТВД” у донецький „Шахтар”. Правдивість такої інформації кореспондент turnir.com.ua з’ясовував у головних тренерів цих команд.

„Контракт із „Шахтарем” Рогачов ще не підписав, але найймовірніше він покине нашу команду, - каже кореспонденту turnir.com.ua головний тренер „ТВД” Роман Ковальчик. - Як мені відомо, до нього проявляє інтерес донецький „Шахтар”. Цей перехід можливий тільки після завершення сезону. Загалом, чимало гравців нашої команди буде виставлено на трансфер і склад зазнає відчутних змін”.

Інформацію стосовно зацікавленості до Євгена Рогачова підтвердив головний тренер донецького „Шахтаря” Олег Солодовник: „Контракт із „Шахтарем” Євген ще не підписав, однак ми його розглядаємо як потенційного новачка команди, - каже Олег Солодовник. - Нам потрібна людина, з якою ми зможемо вирішувати серйозні завдання, тому буду не проти бачити його у складі своєї команди. Загалом, питання стосовно цього переходу будуть вирішувати президенти обох клубів”.

Просмотров: 813 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz