Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 18 » Гончаренко: цей “Тайм” спроможний вийти у “Фінал чотирьох” Кубка УЄФА
00:13
Гончаренко: цей “Тайм” спроможний вийти у “Фінал чотирьох” Кубка УЄФА

Головний тренер львівського футзального “Тайму” Станіслав Гончаренко вважає, що у єврокубках його команді цілком до снаги перевершити попередні досягнення українських клубів.

Станіславу Гончаренку через дискваліфікацію під час чемпіонського матчу з “ТВД” заборонено було перебувати на тренерській лаві. Конфлікт з арбітрами і штовханина у Донецьку у півфіналі Кубка України з “Шахтарем” спричинилися до того, що Асоціація міні-футболу (футзалу) України відсторонила наставника “Тайму” аж на шість поєдинків.

Проте і без підказок головного наставника львівські футзалісти виглядали на майданчику з “ТВД” (10:2), як чудово налагоджена машина. “Ми проробили великий шмат роботи, і я задоволений тим, що вдалося здійснити, – сказав Гончаренко увечері, коли емоції трохи вляглися. – Спільно з гравцями ми розробили основні складові перемоги, по-особливому усвідомили те, що треба зробити, і у нас усе вийшло”.

“Упродовж тривалоого часу команди, які представляють Україну в Кубку УЄФА (найпрестижніший єврокубок у футзалі, аналог футбольної Ліги чемпіонів – авт.), не можуть пройти далі елітного етапу, – нагадав головний тренер “Тайму”. – Цей же “Тайм” цілком спроможний вийти у “Фінал чотирьох” Кубка УЄФА, де виборюються головні нагороди континентьального клубного футзалу. Ось це наша мета. До цього прагнутимемо у нашій роботі надалі”.

“Хоч я сам і киянин, мені дуже комфортно працювати у Львові, – зізнався Гончаренко. – Почесний президент львівського клубу Роман Кедик надав усі умови для плідної роботи. Тому я вирішив і надалі працювати тут, у Львові. Ще принаймні два роки залишуся у “Таймі” і спробую сягнути разом з хлопцями, з якими ми одне ціле, нових висот, цього разу у європейському масштабі. Думаю, що якщо все тут буде добре, у нас все вийде”.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/16052009-goncarenko_cej_tajm_spromoznij_vijti_u_fi

Просмотров: 841 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz