Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 16 » Чемпіонський акорд «Тайму»
23:47
Чемпіонський акорд «Тайму»

«Тайм» (Львів) – «ТВД» (Львів) – 10:2 (6:1)

Голи: Кондратюк (5), Д.Бондар (6), О.Бондар (8), Легчанов (8), Макаєв (15), Павленко (20, 36, з дабл-пеанльті, 38, 38), Овсянніков (29) – Хавер (7), Сільченко (34)

Нереалізовані дабл-пенальті: Москвін (36, 39) – Кіндій (39, 40)

«Тайм»: Кардаш – Чепорнюк, О.Бондар, Д.Бондар, Павленко – Кондратюк, Якунін, Легчанов, Овсянніков – Макаєв, Москвін, Кудінов

«ТВД»: Мельник – Хавер, Денис, Кіндій, Білоус – Цимбаляк – Вахула, Маржановський, Сільченко, Рогачов – Засенко

Попередження: Цимбаляк (28), Засенко (30)

Вилучення: Засенко (36) (фол останньої надії)

Арбітри: Воложенко (Харків), Ігумнов (Суми)

Футзальний «Тайм», розгромивши у львівському дербі земляків із «ТВД» 10:2, достроково, за два тури до закінчення чемпіонату, вперше у своїй історії оформив золоті медалі.

Справжнє свято – з шампанським, підкиданням тренера, фотографіями – почалося вже після фінальної сирени. Але святковий настрій панував і до матчу, і під час його проведення. Коли «таймівці» забили сьомий гол, один з найдосвідченіших гравців команди Москвін виніс на майданчик синьо-жовтий прапор з написом «Тайм – чемпіон!». У тому, що це вже доконаний факт, ніхто і не сумнівався. І гра вийшла дуже веслою.

Останні хвилини дві глядачі у львівському палаці спорту “Галичина” стоячи аплодували. Відразу після закінчення гри ці стіни побачили феєрверк від фанатів (чи не вперше). Шампанського на підлогу вили стільки, що працівники спорткомплексу дуже вже крутили носом. Відмивати липкі плями – справа не з простих. Тим більше, що після цього свята було заплановано тренування басектбольної “Політехніки-Галичини”. Але тріумфаторам було явно не до цих турбот...

Щодо гри, то номінальні господарі виграли більш ніж переконливо. Для “ТВД” цей матч був останній у сезоні, і відпочинковий настрій не дозволив їм на рівних змагатися з явним фаворитом пари.

Отже надумотивований “Тайм” вщент розбив зовсім невмотивований “ТВД”. Перший гол “таймівці” забили після стрімкої атаки за участю Якуніна і Кондратюка. Подвоїв рахунок Дмитро Бондар ударом зі штрафного у “дев’ятку”. А після того, як Хавер відквитав один гол, “Тайм” вистрелив дуплетом – Олександр Бондар скористався помилкою “теведистів” в обороні, а Легчанов забив диво-гол прямим ударом зі штрафного метрів з 18-ти.

4:1 на 8-ій хвилині – і матч можна було припиняти. Інтрига зникла. І всі кволі спроби номінальних гостей її відродити наштовхувалися на шалену активність підопічних Станіслава Гончаренка. До перерви раніше травмований Макаєв (йому гол за рахунок індивідуальних дій організував Олександр Бондар) і Павленко (після т риходівки ще за участю двох Бондарів) довели рахунок до 6:1.

Після перерви феєрія атакувального футболу продовжилася. Павленко оформив покер і 36-ма (!) голами у списку бомбардирів на багато випередив переслідувачів. Ще один гол після комбінації “таймівців” забив Овсянніков. На це “теведисти” відповіли м’ячем Сільченка.

А до фінального свистка було все, чим красивий футзал і що так подобається глядачам (вільних місць на трибунах не було), – забиті голи, нереалізовані десятиметрові удари (по два рази не змогли переграти воротарів Москвін і Кіндій) і навіть вилучення “теведиста” Засенка за фол останньої надії.

Ну, і закінчилося все тріумфом львівського “Тайму”, який впевнено став чемпіоном України. Для “Шахтаря” львів’яни вже недосяжні.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/16052009-cempionskij_akord_tajmu


Просмотров: 828 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 5.0/1
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz