Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 13 » Кондратюк: «Гончаренко знає, як опустити підопічного на землю»
10:56
Кондратюк: «Гончаренко знає, як опустити підопічного на землю»
Олександр Кондратюк є одним з найтитулованіших гравців «Тайму». Він двічі був чемпіоном України – у складі «Інтеркасу» та «Шахтаря», а разом з «Енергією» Олександр здобував срібні нагороди першості. Як відомо, до «золотої трійці» Кондратюка віддаляє лишень одна перемога.

Про напругу останніх матчів, гру із ТВД та тренерський почерк метрів українського футзалу Олександр Кондратюк розповів в інтерв’ю клубному сайту.

-- Олександр, тягар відповідальності за результат в останніх матчах заважає виконувати свою роботу на майданчику?
-- Насправді, ані я, ані мої партнери надзвичайного тягаря не відчуваємо. Звісно, ми усвідомлюємо, що чим менше нас розділяє ігор від чемпіонства, тим важче здобувати очки. Але психологічний момент залишається на другому плані. Основне – це складова гри, якість нашої роботи. Лише від неї залежить успіх усієї справи.

-- Через кілька днів «Тайм» у грі із ТВД матиме нагоду поставити крапку в чемпіонській гонці. Те, що для «будівельників» особливих турнірних перспектив вже не має, на руку вам?
-- ТВД укомплектоване кваліфікованими гравцями. Кожному «таймівцю» зрозуміло, що з «будівельниками» буде не просто. Тому до цієї гри готуватимемося дуже серйозно. Тим паче, що йдеться про львівське дербі, яке за своїм напруженням перевершує звичайні протистояння. Впевнений, що ТВД, попри відсутність турнірної мотивації, теж по-бойовому налаштується на гру із «Таймом». Все-таки ми вгорі турнірної таблиці, а в лідера завжди забирати очки почесно і приємно.

-- Можете порівняти чемпіонські сезони, проведені вами в «Інтеркасі», «Шахтарі» із теперішнім в «Таймі». Рівень конкуренції в українському футзалі за ці роки суттєво зріс?
-- Рівень зростає з кожним роком. Гравці розвиваються, більше цікавих команд з’являється. Тепер не має явного лідера, як колись було з «Інтеркасом», а потім з «Шахтарем». Усі команди намагаються не відставати від лідерів. Хотів би також зауважити, що простіше стати чемпіоном, аніж зберегти цей титул. Якщо усе буде гаразд, думаю, нашій команді буде важко підтвердити в наступному сезоні свій статус.

-- Вам вдалося попрацювати із трьома  метрами українського футзалу – Юрієм Кобзарем, Олегом Солодовником та Станіславом Гончаренко. Чим характерні тренерські почерки цих фахівців?
-- Юрій Іванович Кобзар є моїм першим тренером. Він усьому мене навчив, завжди вірив і підтримував мене. Юрій Іванович завжди багато уваги приділяє тактиці, роботі з м’ячем. Він, за великим рахунком, завжди робив ставку на молодь. А ось Олег Петрович Солодовник завжди працював з найсильнішими в Україні гравцями. Саме тому він націлений на результат. В Олега Солодовника увесь тренувальний процес був на максимальних обертах, не було занять, на яких можна було не викладатися. Зрештою, конкуренція за місце на майданчику завжди в «Шахтарі» була серйозною, тому доводилося максимально працювати. Станіслав Олександрович Гончаренко вміє добре підготувати команду до гри, в кожному матчі відчуваю «припіднесеність» свого фізичного стану. Тобто, під керівництвом Станіслава Олександровича почуваю завжди себе в тонусі, практично ніколи не мав спадів. Також наставник «Тайму» вміє «завести» своїх підопічних, ніколи не дозволить розслабитися. А про «зіркову» хворобу вже навіть не говорю, Станіслав Гончаренко знає, як опустити підопічного на землю й зробити так, аби він усе краще і краще грав, забивав голи.       

-- До завершення сезону часу залишилося обмаль. На відпустку уже маєте плани?
-- Ще планів не маю. Нам ще не повідомили скільки часу матимемо на відпочинок і коли розпочнеться відпустка.

-- А взагалі, якому відпочинку надаєте перевагу?
-- Відпочинку на березі моря. Дуже хочеться з сім’єю поїхати в Туреччину або в Єгипет. Іншу частину відпустки провести хочу в Україні, скажімо в Криму. 

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/212/3/

Просмотров: 946 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz