Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 10 » "Ураган" - "Моноліт" - 2:1 (1:1)
00:27
"Ураган" - "Моноліт" - 2:1 (1:1)
"Ураган" - "Моноліт" - 2:1 (1:1)
Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання. 600 глядачів.
Судді: О.Коваленко (Донецьк), В.Бєльков (Макіївка). Інспектор: Г.Вайда (Львів)
"Ураган": Іжаковський - Ярий, Кіндратів, Сімка, Цвєлих, Пилипів - Валенко, Кулик, Павлюк, Піддубний, Паршиков.
"Моноліт": Дєнюжкін - Чепель, Крамаренко, Турчак, Рекунчак, Таранчук, Трунов, Сколотій, Чуднов, Воронін, Фінтісов.
Голи: Кулик (6), Цвєлих (36) - Рекунчак (20).
Нереалізоване дабл-пенальті: Павлюк (34)
Попередження: Воронін (17), Сколотій (29)

Матч в Івано-Франківську мабуть вважався центральним у 27-му турі, адже лідери проводили свої поєдинки проти менш рейтингових команд. Відтак, "Ураган" мав хороші шанси потіснити загальмувавше останнім часом "ТВД" з п'ятого турнірного місця...

Поєдинок розпочався за помітної активності господарів. Вже з перших хвилин вони кинулись у атаку і тричі небезпечно загрожували воротам харків'ян. Але постіри Кулика (двічі) та Цвєлих не досягли мети. Далі - більше. Сергій Піддубний на 6-й хвилині пробив у перекладину, а вже за мить Едуард Кулик вадало зіграв на добивання і відкрив рахунок у матчі - 1:0. "Моноліт" не зупинився після пропущеного голу і побудував свою тактику на контратаках. Втім, окрім декількох ударів в ствір вортіт, найцікавішим з яких був момент у Рекунчака який на 9-й хвилині влучив у поперечину, харків'яни більше нічим особливим не зам'ятались. А от "ураганівці" не зупинялися на досягнутому. Помітною активністю відзначався Валентин Цвєлих, який на 13-й хвилині перевірив на міць стійку воріт "Моноліта"...

Кінець першого тайму подарував ще декілька цікавих моментів. Зокрема на 15-й хвилині "ураганівеь" Сергій Піддубний чудово вийшов на ударну позицію, але його потужний удар з лівого флангу прийняла штанга! Становище харків'ян стало виглядати ще загрозливішим, коли гості одержали 5-й фол. Проте гравці "Урагану" не зуміли напрацювати на "точку". Більш того, пропустили гол у свої ворота за 8 (!) секунд до завершення першого тайму, коли у відрив втік Роман Рекунчак і точно пробив у дальній від голкіпера франківців Олега Іжаковського кут воріт - 1:1. Власне, на цьому і завершилась перша половина гри.

По перерві гра трохи вирівнялася. Команди відповідали одна одній небезпечними моментами, за якими відчутну перевагу мали "ураганівці". Знову, як і у першому таймі, був активний Валентин Цвєлих. Проте 11-му номеру господарів на заваді стояв голкіпер "Моноліту" Віталій Денюжкин, який демонстрував чудову гру у "рамці" своєї комнади. Апогей гри настав на 34-й хвилині під час якої сталося тільки подій, яких, відверто, на цілий тайм. Відтак харків'яни зуміли зуміли з проміжком у 10 секунд заробити спочатку 5-й, а згодом і 6-й фол. Втім, "Ураган" не скористався подарунком від суперника, адже Максим Павлюк пробив відверто мимо воріт з "дабл-пенальті". Втім невдаха міг виправитись, двічі пробивши в ствір воріт гостей, але обидва рази на місці був Денюжкін.

Втім старання івано-франківців таки були увінчані голом, який забив невтомний Цвєлих - 2:1. Відступати гостям вже не було змісту, а тому вини за дві хвилини до завершення випустили п'ятого польового, роль якого виконував Трунов. Але така тактика не принесла результату . Натомість на останній хвилині гри підорпічні Серія Гупаленка відверто змарнували декілька стопроцентних моментів після ударів в пусті ворота. Знову не пощастило Піддубному, який влучив у перекладину з центру поля, а за мить Валенко пробив в "молоко" з 12-ти метрів.

На цьому напружений матч і завершився. Попри відчутну перевагу впродовж усього матчу "Ураган" вкотре у цьому сезоні підвела відверто низька реалізація гольових моментів, яких у франківчан було придостатньо. Варто також відзначити такий цікавий факт, що "ураганівець" Роман Ярий провів свій 200-й матч за івано-франківську команду.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/09052009-uragan_skromno_obigrav_monolit


Просмотров: 816 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz