Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Май » 6 » Павленко: поразка від «Шахтаря» надала нам хороший імпульс
10:43
Павленко: поразка від «Шахтаря» надала нам хороший імпульс

Кращий бомбардир чемпіонату України про гру «Тайму» із «Марріоном» та львівське дербі

Традиційне питання: враження від гри із «Марріоном»?
Повністю солідарний із післяматчевим коментарем нашого наставника Станіслава Гончаренка. Перемогли «Марріон» завдяки хорошому настрою на гру. Більше мені додати нічого.

Зазвичай, футболісти та тренери говорять, що відповідальність за результат сковує. А в «Тайму» усе навпаки, відповідальність лише по-спортивному розлютила гравців львівської команди…
Так. Це правда. Після вильоту з Кубка України, ми налаштовувалися лише на перемогу. Справді, поразка від «Шахтаря» надала нам хороший імпульс. До кінця сезону так і будемо грати – із максимальною самовіддачею.

Взагалі, як оціните останнього суперника? На початку сезону «Марріон» називали претендентом на бронзовий комплект нагород, але «розв’язка» була несподіваною…
- В них впродовж сезону змінилася половина команди. Впевнений, в Одесі буде хороша команда. В «Марріона» кваліфікований наставник, він вміє налаштувати команду, навчити забивати голи.

Наступний матч «Тайм» проведе із «Кардиналом». Що можете сказати про цю команду?
«Кардинал» ледве не відібрав очки в «Шахтаря», тому настрій в нас на цього суперника дуже серйозний. Ми з хлопцями про це говорили після матчу в Одесі. А «Кардинал» - команда дуже хороша. Те, що вони на останньому місці, не є показником рівня цієї команди. Вона демонструє змістовну гру, а те, що «кардиналівці» не часто добиваються позитивного результату, вважаю збігом обставин. Грають добре, але не забивають. Думаю, в них це минеться і вони ще покращать результативність.

Усі кажуть – місцеве дербі завжди принципове. Гра із «Кардиналом» буде мати для вас принципове значення з огляду на статус львівського дербі?
В першому колі у нас з «Кардиналом» була дуже не проста гра. Львівські дербі справді особливі. Кожна команда, чи то «Тайм», «Кардинал», Енергія» або ТВД, хоче довести, що вона найкраща у Львові.

fctime.lviv.ua

Просмотров: 791 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz