Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 30 » Український футзал отримав план до 2012 року
00:52
Український футзал отримав план до 2012 року

В національному Будинку футболу відбулася п’ята звітно-виборна Конференція Асоціації міні-футболу (футзалу) України (АМФУ). На її порядку денному окрім звітів за чотири роки діяльності Асоціації та виборів керівництва, стояли, питання про прийняття нових колективних членів та про зміни й доповнення до Статуту АМФУ.

Після заслухання звіту голови АМФУ Геннадія Лисенчука, його було одностайно переобрано на ще один чотирирічний термін.

Також абсолютною більшістю голосів роботу АМФУ за попередні чотри роки було визнано задовільною. Головними завданнями на найближчу перспективу визначено: національній збірній увійти у 2012 році до першої вісімки рейтингу ФІФА і першої п’ятірки рейтингу УЄФА; національній та молодіжній збірним − пробитися у 2010 році до четвірки кращих команд на чемпіонатах Європи.

За пропозицією новообраного голови АМФУ Конференція затвердила на посадах перших віце-президентів Асоціації Володимира Братуся (відповідатиме за роботу комітетів АМФУ), Юрія Сорочика (діяльність регіональних федерацій) та Володимира Бабаєва (функціонування збірних команд України).

Віце-президентами обрані Андрій Новіков, Мирон Киндій, Іван Боднар, Михайло Цисельський, Юрій Шацький, Валерій Кир’ян, Володимир Копяк, Євген Геллер і Олександр Бубен. Почесними віце-президентами стали Олександр Шнайдер, Сергій Крилов та Ігор Калінін.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/29042009-ukrainskij_futzal_otrimav_plan_do_2012_ro

Просмотров: 881 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz