Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 25 » «ТВД» (Львів) – «Енергія» (Львів) – 3:1 (1:0)
16:51
«ТВД» (Львів) – «Енергія» (Львів) – 3:1 (1:0)

«ТВД» (Львів) – «Енергія» (Львів) – 3:1 (1:0)

Голи: Сільченко (20, з пен.), Кордоба (27), Цимбаляк (31) – Кузь (32)

«ТВД»: Колток – Вахула, Сільченко, Рогачов, Цимбаляк – Маржановський – Денис, Хавер, Кордоба, Кіндій – Засенко

«Енергія»: Пітуля – Струк, Скрильов, Писько, Кузь – Федюк, Хлюбко, Близнак, Онищук

Попередження: Писько (12)

Львівський «ТВД», який втратив шанси на бронзові медалі чемпіонату України з футзалу, в останньому домашньому матчі сезону переміг земляків із «Енергії» з рахунком 3:1.

Першою з львівських команд у футзальній еліті України з’явилася «Енергія». Другим – «ТВД». Це вже тепер у вищій лізі аж 4 колективи зі Львова. Зрозуміло, що сама історія надала поєдинкам «енергетиків» і «будівельників» особливого підтексту.

Але колись славне дербі, яке збирало повні трибуни людей і дарувало чимало емоцій, відверто збідніло. Що й показав сьогоднішній матч. Не було колишньої інтриги, такої ж запеклої боротьби, як колись, тому й людей прийшло не так багато, як раніше.

Загалом, картина поєдинку була такою: «ТВД» атакував, граючи першим номером, а «Енергія» переважно захищалася, розраховуючи на контратаки. І треба сказати, що до перерви молодим «енергетикам» вдавалося непогано відбиватися. Але знову (вже вкотре!) не вистачило «зелено-білим» якихось секунд до відпочинку між таймами. Федюк у воротарському майданчику збив Сільченка, і сам постраждалий відкрив рахунок з 6-ти метрів. До речі, перше реалізоване пенальті «теведистами» у сезоні.

Ще в першій половині зустрічі запам’ятався епізод, коли після небезпечного підкату Писька на Цимбаляку арбітр з Донецька Літвінов спочатку показав «енергетику» червону картку, а потім після порад зі своїм колегою та протестів лавки «Енергії» відмінив своє ж рішення, змінивши червоний колір на жовтий. Навіть у такому досить нескладному для суддівства матчі арбітри загубилися. Вічна проблема для Асоціації міні-футболу (футзалу) України – низький рівень рефері…

Незважаючи на те, що після перерви «енергетики» заграли активніше, забивати голи продовжували «теведисти». Спочатку Кордоба, скориставшись пасом Дениса, подвоїв рахунок. А згодом Рогачов, виконуючи вільний, прямим ударом влучив у Цимбаляка, і таким чином молодий гравець «ТВД» записав свій дебютний гол у сезоні.

М’яч престижу провів Кузь після награної комбінації і прострілу Струка. Наприкінці гри «зелено-білі» намагалися ще виправити ситуацію, за півтори хвилини до завершення гри п’ятим гравцем на майданчик вийшов Федюк, але це призвело лише до напівмоментів.

Варто також зазначити, що м’яч після атак обидвох команд кілька разів влучав у стійки воріт та поперечини. Зокрема, нагоди відзначити своє прізвище у протоколі втратили «теведист» Вахула та «енергетики» Писько (двічі) і Струк.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/24042009-derbi_jke_majze_virodilosj


Просмотров: 772 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz