Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 21 » Гончаренко: такі поєдинки виграються виключно на характері
00:02
Гончаренко: такі поєдинки виграються виключно на характері

Головний тренер львівського «Тайму» Станіслав Гончаренко після переможного матчу з київською «Планетою-Міст» (4:1) відзначив, що на фініші сезону успіхи команди даються значно складніше.

«Чим ближче до фінішу, тим більша відповідальність, – зазначив Гончаренко.– І це дуже впливає на гру команди. Над хлопцями висить цей фактор. Але зауважте: коли ми забили другий гол, то гра пішла, наша фундаментальна перевага далася взнаки, що вилилося в такий рахунок. Третій матч ми виграємо 4:1, це свідчить про стабільністю. Проте і в таких випадках ідуть збої, оскільки суперник налаштувався на матч дуже серйозно. За таких обставин поєдинки виграються виключно на характері».

«Ми за місяць провели багато важливих ігор, а наш сьогоднішній суперник лише два розминочні матчі, – підкреслив головний тренер львівського «Тайму». – Дивіться: «Шахтар», «Єнакієвенць», виїзд у Харків – це все дуже серйозні поєдикнки. Втома, у тому числі й психологічна, накопичується, бо рівну гру команда постійно не може показувати. Та головне, що на майданчику був спортивний дух, динаміка та ігрова справедливість».

«Підозрюю, що на сьогоднішній матч гравцям «Планети-Міст» пообіцяли бонусні преміальні, бо дуже вже билася нині команда з Києва, дуже», – сказав Станіслав Гончаренко.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/18042009-goncarenko_taki_poedinki_vigrautsj_vikluc

Просмотров: 865 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz