Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Апрель » 19 » РОМАН КІНДРАТІВ: "ХОЧЕТЬСЯ ГІДНО ЗАВЕРШИТИ ЦЕЙ СЕЗОН"
11:06
РОМАН КІНДРАТІВ: "ХОЧЕТЬСЯ ГІДНО ЗАВЕРШИТИ ЦЕЙ СЕЗОН"
У п'ятницю "Ураган" прийматиме новачка вищолігового чемпіонату МФК "Рівне", якому доволі несподівано поступився на виїзді у першому колі - 1:2. Звісна річ, що перед власними вболівальниками івано-франківці спробують довести, що та груднева поразка була прикрою випадковістю, і намагатимуться взяти переконливий реванш.

В усіх матчах рівненської та прикарпатської команд найбільше голів забив гравець "Урагану" Роман КІНДРАТІВ, причому відзначився "покером" в одній грі. Щоправда, було це п'ять років тому ще у першій лізі, але факт залишається фактом. Як буде цього разу і який настрій у команди напередодні матчу 26 туру з МФК "Рівне", прес-служба клубу дізнавалася у Романа Кіндратіва.

- До кінця чемпіонату залишилось трохи більше місяця - ще п'ять турів. "Ураган" проводить три матчі вдома і два - на виїзді. Як сподіваєшся, на якому місці цього сезону фінішує "Ураган"?
- Знаєте, у нинішньому чемпіонаті у нас було багато хороших матчів, але по ходу ми втратили багато непотрібних очок. Враховуючи, що завдання, які перед нами ставило керівництво клубу, не виконані, сподіваємось гідно завершити цей сезон, на якомога вищому місці. По можливості - потрапити до п'ятірки кращих. Тож нам потрібно вигравати усі домашні ігри, а також спробуємо на виїзді дати бій донецькому "Шахтарю". З "гірниками" цілком можна поборотись, адже вони не так легко перемогли в Івано-Франківську, коли Вассура забив двічі на останніх хвилинах гри.

- В "Урагану" зберігаються також, хоч і теоретичні, але шанси і на четверте місце...
- Просто потрібно добре провести останні матчі, а тоді вже дивитися у турнірну таблицю, де ми можемо опинитися. Щодо четвертої позиції, то чому б ні? Дуже прикро, що ми вдома поступились одному з головних своїх конкурентів - "Єнакієвцю". У тій грі ми створили безліч моментів і просто повинні були перемагати, але програли. Як наслідок, вже за три дні був провальний матч у Харкові, про який згадувати навіть і не хочеться. Але якби не було цих двох поразок, зараз би ми говорили про зовсім інші турнірні розклади.

- Між першим і другим колом керівництво клубу внесло певні корективи у склад команди. Як, на твою думку, чи не запізно це було зроблено? Чи можеш спрогнозувати дії чільників клубу після завершення сезону?
- Ці зміни однозначно вплинули на ситуацію в команді. Враховуючи підсумок останніх матчів, можна сказати, що перестановки певною мірою виправдали себе, адже зараз "Ураган" нарешті показує хорошу гру. Мабуть, керівництво вже зробило для себе висновки щодо цього сезону. Але особисто я хотів би, щоб нинішній склад команди зберігся і надалі. Якби так і було, то в наступному сезоні "Ураган" виступив би набагато стабільніше. Справа у тому, що більш-менш одному складу потрібно зіграти принаймі два-три роки, щоб команда мала оптимальну взаємодію. Подивіться на наш склад за останні два сезони - суцільні кадрові перестановки, які, цілком логічно, не можуть позначатись на наших виступах.

- В останніх матчах "Ураган" багато забиває на відміну від початку чемпіонату. У чому ти бачиш причини такої результативної гри команди?
- Зараз ми і справді набрали непоганий хід. Якби можна було повернути ті домашні матчі, коли ми програли, то зараз би нинішня команда розібралася зі своїми суперниками. Це стосується і лідерів, в них би ми точно відібрали очки. Хотів би відзначити Валентина Цвєлих та Сергія Піддубного, які дуже пожвавили та урізноманітнили нашу гру. Шкода тільки, що у календарі наступила пауза.

- Як вважаєш, наскільки впливають на гру перекоси у календарі чемпіонату, коли або грають три матчі за 8-10 днів, або команда пропускає два-три тижні...
- Такі паузи загалом дуже важко впливають - і фізично, і психологічно. Набагато краще, коли іде потік матчів, хоча би раз у тиждень. А так, є два-три тижні паузи і вся підготовка просто іде даремно, збивається ритм. Добре, останній 25-й тур "Ураган" пропускав, оскільки "Будівел" знявся з чемпіонату. А зараз після матчу з рівненцями знову незрозуміла пауза на три тижні...

- У п'ятницю "Ураган" прийматиме МФК "Рівне", якому доволі несподівано поступився на виїзді у першому колі. Чи є у вас "зуб" на свого кривдника?
- Будемо прагнути саме грою довести, що та поразка була цілковитою випадковістю. Настрій буде тільки на перемогу. Ми граємо вдома і за такої підтримки наших вболівальників ми не маємо права показати поганий результат.

- Роман Кіндратів вже забивав у ворота МФК "Рівне" ще тоді, коли "Ураган" грав у першій лізі. І не просто забив, а зробив "покер" у сезоні 2003/04 рр., коли команда виборола путівку до вищої ліги. Цього сезону ж ти забиваєш не так багато - тільки два голи. У чому така причина?
- Вся вправа у тому, що я більше гравець захисного плану. Але бувають і в мене час від часу непогані моменті, та, на жаль, кульгає реалізація. Загалом у плані бомбардирських якостей хочу відзначити своїх партнерів по четвірці, а саме Цвєлих, Сімку і Ярого. Я ж у нашому квартеті виконую більш захисні функції. Тож нехай вони забивають, я ж свою роботу буду робити позаду, тільки б команда перемагала. А щодо того матчу з "Рівним" у першій лізі... Ми без проблем перемогли їх вдома 8:3, і це був мій перший "покер" в кар'єрі. Минулого року також вдалося чотири м'ячі у кубковій грі з "Шахтою імені Засядька".

- Як можеш оцінити особисто свої дії на користь команді цього сезону?
- У першому колі я досить багато матчів не грав в основі. Виходить, що чекав свого шансу. Потім така нагода в мене з'явилася, я не змарнував її і зараз багато ігор граю у складі, а наша команда перемагає. Маю надію, що приношу своєю грою користь "Урагану", але це не мені оцінювати.

- Якщо трохи відступити від міні-футболу, яким ще видам спорту ти надаєш перевагу, за кого вболіваєш?
- Люблю баскетбол. Стараюсь не пропускати домашні матчі франківської "Говерли", яка доволі непогано грає у чемпіонаті УБЛ. Також по можливості хожу на футбол, коли грає "Прикарпаття". В Кубку УЄФА, зрозуміло, вболіваю за українські команди - "Динамо" і "Шахтар", в Лізі Чемпіонів - за "Барселону".

- Як проводиш свій вільний час?
- Більшість часу проводжу разом зі своєю сім'єю. При нагоді їздимо на Львівщину, звідки я родом, до моїх батьків. На Великодні свята обов'язково поїдемо.

- А батьки до Івано-Франківська на матчі "Урагану" часом не приїжджають?
- Та ні. А от дружина з донькою приходять на усі домашні поєдинки. Вони - мої найвідданіші вболівальниці.


ИСТОЧНИК: www.uragan.if.ua
Просмотров: 871 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz